Continental 4X4 SportContact

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental 4x4 SportContact blinkt uit in:

  • Goed wegcontact
  • Grote stuurprecisie
  • Goede remprestaties
  • Veiligheid, ook bij hoge snelheid
  • Goede bochtenstabiliteit

Continental 4X4 SportContact

Speciaal voor 4×4’s

Zoals de naam al doet vermoeden is de Continental 4×4 SportContact speciaal ontwikkeld voor 4×4’s en SUV’s. Ga sportief op weg met deze band die voldoet aan de hoogste eisen. Ontdek de goede prestaties bij het remmen en de grote stuurprecisie. De Continental 4×4 SportContact is een sportieve zomerband voor 4×4’s en SUV’s. Perfect geschikt voor als je op zoek bent naar een band die aan de hoogste eisen voldoet.

Met Continental 4×4 SportContact banden maak je van je auto een veiliger, milieuvriendelijker en sportiever exemplaar. Je zult met deze banden een superieur rijcomfort en een sportieve rijbeleving ervaren. De stuurprecisie is daarbij optimaal, zodat deze banden je ook bij hoge snelheden uitstekend op de weg houden.

De Continental 4×4 SportContact beschikt over een asymmetrisch profiel, zodat je met name in de bochten een goed contact met de weg behoudt. Tel daar nog het lage afrolgeluid en de prima bescherming tegen aquaplaning bij op en je zult begrijpen dat deze band van Continental hoog scoort onder autoconstructeurs en weggebruikers.

Goede wegprestaties

Of je nu een sportieve of juist een comfortabele rit wilt beleven: de Continental 4×4 SportContact is voor beide situaties de perfecte band. Ontworpen om jou de beste prestaties te bieden. Rijd je met hoge snelheid, dan wordt de grip van je auto gegarandeerd door de grote stuurprecisie. Ook je remweg wordt flink verkort dankzij de brede groeven in het profiel en de samenstelling van de band. Zelfs op een nat wegdek.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie