Continental 4X4 WinterContact

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Continental 4x4 WinterContact blinkt uit in:

  • Stabiliteit en mobiliteit
  • Laag afrolgeluid
  • Zeer veilig
  • Goed beschermd tegen aquaplaning
  • Hoge tractie op sneeuw en ijs

Continental 4X4 WinterContact

De naam zegt het al: de Continental 4×4 WinterContact is een echte winterband die met name geschikt is voor 4×4’s en SUV’s. Deze band zorgt, ongeacht de weersomstandigheden, voor veilig en comfortabel rijden.

Rijd je op een natte of besneeuwde weg of is de route die je aflegt vol ijzel? Je zult merken dat je met deze banden nog altijd krachtig kunt remmen. De Continental 4×4 WinterContact is dan ook een band van zeer hoge kwaliteit. Hij garandeert een hoge mate van veiligheid en scoort hoog op de punten stabiliteit en mobiliteit.

Het is Continental weer gelukt om een uitstekende winterband te fabriceren, speciaal geschikt voor 4×4- en SUV-wagens. Maar zeg nou zelf: had je iets anders verwacht van een betrouwbare partij als Continental?

Hoogstaand profiel

De Continental 4×4 WinterContact valt op vanwege zijn unieke en technisch hoogstaande profiel dat perfect asymmetrisch is. De innovatieve lamellentechnologie realiseert een zeer goede grip, stabiliteit en goede prestaties op sneeuw en ijs. Daarnaast is de band voorzien van brede lengtegroeven die op magistrale wijze water en sneeuw afvoeren. Het grote voordeel? Een effectieve bescherming tegen aquaplaning.

Topkwaliteit

Zoek je naar een topkwaliteit winterband? Dan is de Continental 4×4 WinterContact zeker een aanrader. Dankzij de vooruitstrevende technologie is deze band een van de betere winterbanden op de markt. Wat de winter ook voor je in petto heeft op het gebied van de weersomstandigheden: de Continental 4×4 WinterContact brengt je overal veilig naartoe.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie