Continental Conti.eContact Hybrid

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental Conti.eContact Hybrid scoort onder meer op:

  • Stabiel en comfortabel rijgedrag
  • Perfecte remprestaties bij elk weer
  • Prima prijs/kwaliteitverhouding
  • Zeer laag brandstofverbruik
  • Lange levensduur

Continental Conti.eContact Hybrid

De Continental Conti.eContact Hybrid is een gewilde zomerband die extra rekening houdt met mens en milieu. Hij wordt veel gebruikt voor hybride auto’s, maar past eigenlijk prima onder vrijwel alle personenwagens in de compacte en middenklasse.

Ondanks zijn eenvoudige ontwerp biedt deze band veel comfort en veiligheid. Zijn prestaties op het gebied van remgedrag, stuurcontrole, grip en stabiliteit zijn indrukwekkend. En ook niet onbelangrijk: door de zeer lage rolweerstand verbruik je maar weinig brandstof en slijt je band veel langzamer dan normaal. Daarmee is de Continental Conti.eContact Hybrid meteen één van de zuinigste banden op de Nederlandse markt!

Doeltreffende bandentechniek

Continental heeft veel werk gemaakt van de superzuinige Continental Conti.eContact Hybrid. Er is speciaal hard ‘zomerrubber’ toegepast, bedoeld om bij hogere omgevingstemperaturen meer grip en een betere remweg te krijgen. Zeker op nat wegdek is de grip van deze band ongelooflijk goed. Daarnaast heeft hij een heerlijke wegligging en blijft hij zelfs bij zeer hoge snelheden soepel in het spoor. Een perfecte band dus voor zuinige rijders die toch hoge eisen stellen aan de rijprestaties.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Continental Conti.eContact Hybrid

17 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie