Continental Conti4x4Contact

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental 4x4 Contact blinkt uit in:

  • Goede tractie op de weg en op licht terrein
  • Veiligheid en stabiliteit
  • Uitstekende bescherming tegen aquaplaning
  • Snelle stuurrespons
  • Geluidsarm dankzij een zacht afrolgeluid

Continental Conti4x4Contact

Met de Continental Conti4x4Contact verzeker je jezelf en je auto van een stille en veilige band. Deze zomerband is met name geschikt voor 4×4’s en SUV’s. Deze band is dan ook beschikbaar in maten met meer draagvermogen (extra load). De band werd oorspronkelijk vooral gebruikt voor de automerken BMW, Mercedes en Porsche. Onze klanten geven aan goede ervaringen met deze autoband te hebben.

Zoek je naar een band die een goede grip op de weg en een korte remweg heeft? Dan zit je goed met de Continental Conti4x4Contact. De band biedt ook bescherming tegen aquaplaning en zorgt voor een optimale tractie op zowel een normaal wegdek als op onverharde wegen.

Zelfs als de weersomstandigheden nat zijn, is de Continental Conti4x4Contact betrouwbaar in de bochten. Daarnaast is het ook een geluidsarme en comfortabele band. Zo kun je het hele jaar door stil en comfortabel rijden.

Voordelen

Wat mag je nu eigenlijk allemaal van de Continental Conti4x4Contact verwachten? Allereerst is daar de perfecte wegligging. Maar er is meer. Ook de lange levensduur en het optimale rijcomfort worden door veel weggebruikers genoemd als grote voordelen. Daarnaast biedt deze band van Continental ook uitstekende bescherming tegen aquaplaning. Ook biedt Voor liefhebbers van offroad rijden is de Continental Conti4x4Contact ook ideaal. De band is intern voorzien van stalen riemen en een nylon versterking, zodat hij jaren mee kan.

Past zich aan jou aan

De Continental Conti4×4Contact biedt een optimaal rijcomfort, wat jouw rijstijl ook is. Deze betrouwbare band past zich namelijk gemakkelijk aan je rijstijl aan. De veiligheid wordt daarbij zeker niet uit het oog verloren. Groot bijkomend voordeel is dat deze banden je brandstofkosten verlagen. En dat terwijl de prestaties van de Continental Conti4x4Contact niet worden beïnvloed.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast is deze band geschikt voor zowel stalen velgen als aluminium velgen.

Bestel je deze relatief goedkope banden online dan versturen wij dankzij onze gratis verzending je banden gratis!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Continental Conti4x4Contact

17 Inch

19 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie