Continental ContiContact CT 22

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental ContiContact CT 22 scoort onder meer op:

  • Stabiel en comfortabel rijgedrag
  • Perfecte remprestaties bij elk weer
  • Goede controle over de auto
  • Prima prijs/kwaliteitverhouding
  • Lange levensduur

Continental ContiContact CT 22

De Continental ContiContact CT 22 is een zeer toegankelijke en bereikbare zomerband voor gemiddelde gezinsauto’s. Hoewel de band in principe een eenvoudig ontwerp heeft, zijn er precies de juiste eigenschappen in verwerkt om hem toch razend populair te maken.

De prestaties van deze band zijn dan ook bijzonder hoog, terwijl zijn prijs juist aan de lage kant is. Mede door die gunstige prijs/kwaliteitverhouding kan de band rekenen op grote waardering van veel automobilisten.

Doeltreffende bandentechniek

De constructie van de Continental ContiContact CT 22 is even eenvoudig als doeltreffend. Het loopvlak bestaat uit klassieke rubber blokken en diep uitgesneden groeven over de hele omtrek. Het wegcontact is onder alle omstandigheden zo goed, dat je de band eigenlijk gewoon het hele jaar door kunt laten zitten. Op droog en nat wegdek doet deze band het namelijk even goed. De remweg is kort en beheersbaar, de stuurprecisie ongekend en je auto ligt als een blok op de weg. Daarbij is het brandstofverbruik aangenaam gunstig, dus je volle tank is niet zomaar ineens leeg!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Continental ContiContact CT 22

15 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie