Continental ContiContact TS 815

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Continental ContiContact TS 815 scoort onder meer op:

  • Uitstekende grip op elk wegdek
  • Sterke remprestaties bij nat weer
  • Maximale stabiliteit
  • Grote stuurprecisie
  • Goede weerstand tegen aquaplaning

Continental ContiContact TS 815

De Continental ContiContact TS 815 is is de perfecte all seasons band voor middenklassers die bijdraagt aan uitstekende grip op nat wegdek en droog wegdek. De ContiContact TS 815 garandeert de bestuurder van maximale prestaties op een aantal belangrijke gebieden, zoals handling, remmen en stuur responsiviteit, ook heeft de band uitstekende tractie en biedt hij een soepel rijgedrag.

Met de Continental ContiContact TS 815 hebt je zowel op droog als op sneeuw en nat wegdek controle over de auto. Daarnaast heeft deze all seasons band van Continental ook een laag intern en extern rolgeluid, plus staat hij bijzonder mooi op aluminium velgen en stalen velgen.

Prestaties ContiContact TS 815

De Continental allseason banden staan bekend voor de diverse innovaties. Deze innovaties zorgen samen voor de uitstekende rij prestaties en eigenschappen van de Continental EcoContact 6. Zo biedt deze band:

  • Optimale weerstand tegen aquaplaning
  • Uitstekende rijcomfort dankzij de gelijkmatige drukverdeling
  • Geoptimaliseerde grip op nat wegdek en droog wegdek
  • Een laag intern en extern rolgeluid.
  • Een korte remweg

Conti SEAL technologie

De Continental ContiContact TS 815 is voorzien van Conti SEAL-technologie, wat dus betekent dat er geen dringende reparatie op de weg nodig is als je een lekke band hebt. Deze technologie zorgt ervoor dat je tot wel 80 km kunt blijven rijden voordat je de lekke band daadwerkelijk repareert. Door de Conti SEAL-technologie, heeft de band ook een gelijkmatige drukverdeling, wat dus betekent dat je soepeler en duurzamer rijdt.

De Continental ContiContact TS 815 4 seizoenenband

Zoek jij dus een band voor alle weersomstandigheden, die een lange levensduur heeft, een korte remweg heeft, en goed presteert op zowel droge als natte wegen; dan is de Continental ContiContact TS 815 de juiste band voor jou. En als je ervan houd om geluidsarm te rijden, dan is deze band zeker een aanrader.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt? Twijfel dan niet langer, bestel je banden online gemakkelijk en snel bij Bandenconcurrent!

Ben je op zoek naar nieuwe en goedkope all-season banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staan deze Continental banden ook nog eens bijzonder mooi op aluminium velgen of stalen velgen.

Bestel nu je Continental banden online en wij versturen ze gratis, goedkope banden dus!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie