Continental ContiCrossContact AT

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental ContiCrossContact AT blinkt uit in:

  • Veilige bochteigenschappen
  • Geweldige remeigenschappen, ook als de weg onverhard is
  • Zeer precieze respons van het stuur
  • Goed beschermd tegen de gevaren van aquaplaning
  • Lange levensduur

Continental ContiCrossContact AT

De Continental ContiCrossContact AT is een allroad-zomerband die perfect geschikt is als je een SUV rijdt. Hij presteert uitstekend in zomerse omstandigheden, bij een minimale temperatuur van 7 graden Celsius.

De Continental ContiCrossContact AT leent zich uitstekend voor elk type wegdek, zelfs op ruwe terreinen. Behoud de controle over je auto met dit type band en geniet van een hoog rijcomfort. Dit alles wordt met name bereikt door het hoogwaardige profiel van de band.

Ga je graag offroad met je auto? Ook op dit soort ondergronden blijven de rijeigenschappen uiterst veilig en comfortabel. De Continental ContiCrossContact AT is echt een moderne band die garant staat voor optimaal rijcomfort.

Uniek profiel

Opvallend aan de Continental CrossContact AT is het feit dat de band over een uniek profiel beschikt dat heel langzaam slijt. Het voordeel daarvan is dat je veel kilometers kunt rijden zonder dat de prestaties afnemen. Ook de uitstekende tractie en het stevige loopvlak dragen daar hun steentje aan bij.

Voortreffelijke rijprestaties

Bereid je voor op voortreffelijke rijprestaties met de Continental ContiCrossContact AT. Het maakt daarbij niet uit of je on- of offroad aan het rijden bent. Ook wordt schade aan de banden van buitenaf beperkt, iets wat handig van pas komt als je je op ruw terrein bevindt. Kies ook voor de betrouwbare kwaliteit van een band uit de Continental-familie en ga zorgeloos de weg op. Elke dag weer.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie