Continental ContiCrossContact LX 2

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental ContiCrossContact LX 2 blinkt uit in:

  • Stil rijgedrag
  • Veilig (zowel op de weg als licht offroad)
  • Goed beschermd tegen beschadigingen
  • Zeer precies stuurgemak
  • Optimale grip op de weg, ook in zwaardere weersomstandigheden

Continental ContiCrossContact LX 2

Ben je op zoek naar een duurzame SUV-band die vele kilometers kan afleggen en zuinig is in brandstofverbruik? Maak dan kennis met de Continental ContiCrossContact LX 2, een uitstekende zomerband voor veilige en comfortabele prestaties op de weg voor licht offroad-gebruik. Of zoals Continental zelf zegt: veilig op de weg, zelfs als er geen weg is.

Een auto als de Evoque, Qashqai of Touareg profiteert optimaal van de eigenschappen van de Continental ContiCrossContact LX 2. De band is ten opzichte van zijn voorganger (de LX) op een aantal punten verbeterd. Namelijk remmen, handling en bescherming tegen beschadiging.

Profiteer van optimale rijeigenschappen met de Continental ContiCrossContact LX 2. Ontdek het precieze stuurgemak en remvermogen zodat je veiligheid tijdens het rijden wordt verhoogd. En of het nu regent, hagelt of licht sneeuwt: je hebt met deze band altijd een optimale grip op de weg. Niet alleen op asfalt, maar ook in lichte offroad-gebieden.

Veiligheid

De Continental ContiCrossContact LX 2 blinkt uit dankzij een hoge stijfheid in het profiel. De band is solide ontworpen en voorzien van een gesloten schouderprofiel en extra verhogingen van de lamellen in de profielblokken. Het komt de rij- en remeigenschappen van deze band alleen maar ten goede. Geen wonder dat veel SUV-rijders dit type band onder hun auto hebben liggen.

Langere levensduur

Het gesloten schouderprofiel zorgt ook voor een barrière tegen het afrolgeluid. Door de vlakke contouren van de Continental ContiCrossContact LX 2 wordt de druk op de band gelijkmatig verdeeld en ervaar je betere kilometerprestaties. Ook heb je een goede grip bij licht offroad-gebruik. Dat heeft vooral te maken met de grote hoeveelheid lamellen in het profiel die zorgen voor meerdere gripkanten.

Deze band heeft de Continental ContiCrossContact LX Sport vervangen.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Continental ContiCrossContact LX 2

20 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie