Continental ContiCrossContact LX Sport

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental ContiCrossContact LX Sport blinkt uit in:

  • Bescherming tegen aquaplaning (dankzij vier diepe bandgroeven)
  • Goede bochtenstabiliteit
  • Extra bescherming/versteviging tegen mogelijke schokken
  • Geruisloos rijden
  • Ook op onverharde wegen de beste remprestaties

Continental ContiCrossContact LX Sport

De Continental ContiCrossContact LX Sport is een zomerband die geschikt is voor onder andere SUV’s, terreinwagens, bestelwagens, middenklassers en de wat zwaardere auto’s. Deze sportieve terreinband biedt topprestaties onder alle weersomstandigheden. Het maakt de zomerband in principe dan ook geschikt voor eigenlijk alle seizoenen. Zo kun je altijd veilig rijden: zowel op het asfalt als op licht verharde wegen. Allemaal dankzij de voortreffelijke grip- en remeigenschappen van deze band.

De Continental ContiCrossContact LX Sport is een echte allrounder die jou als weggebruiker veel veiligheid biedt. Het is ook niet voor niets een band van Continental: een merk dat altijd hoog scoort op dit gebied.

Veiligheid

De Continental ContiCrossContact LX Sport is een solide band die je extra veel grip op de weg biedt. Het profiel van deze band bestaat in de basis uit vier diepe lengtegroeven. Dat zorgt ervoor dat je het contact met het wegdek blijft behouden Ook bij aanhoudende regenbuien. Vergeet aquaplaning en vergeet gevaarlijke situaties: met deze band verplaats je je elke keer weer zorgeloos van A naar B. Precies wat je van een hedendaagse autoband mag verwachten.

Topkwaliteit merk

Continental staat bekend als een kwalitatief hoogwaardige fabrikant van autobanden. Sinds het jaar 1952 is dit bedrijf dag in dag uit actief met de innovatieve ontwikkeling van autobanden. Alle kennis en ervaring is in de loop der jaren meegenomen en heeft ervoor gezorgd dat de hedendaagse banden van Continental altijd op en top in orde zijn. De Continental ContiCrossContact LX Sport is dan ook een verstandige keuze.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Continental ContiCrossContact LX Sport

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie