Continental ContiEcoContact 5 banden kopen? Laagsteprijsgarantie | BandenConcurrent

Continental ContiEcoContact 5

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental EcoContact 5 blinkt uit in:

 • Laag brandstofverbruik
 • Nauwkeurig stuurgedrag
 • Korte remweg op natte wegen
 • Optimale grip
 • Goede kilometerprestaties

  Continental ContiEcoContact 5

  De Continental Eco Contact 5 – ook wel de ContiEcoContact 5 genoemd – is een populaire zomerband voor personenauto’s die is geoptimaliseerd voor een laag brandstofverbruik.

  Met de huidige hoge diesel- en benzineprijzen is het goed om te weten dat er een band is, die een nóg lagere rolweerstand heeft. Deze band is speciaal ontwikkeld om zeer zuinig met brandstof om te gaan. Natuurlijk zonder daarbij de veiligheidsaspecten uit het oog te verliezen.

  Met de Continental EcoContact 5 zijn lage rolweerstand en een korte remweg op zowel een nat en droog wegdek bijeen gebracht. Je brandstofverbruik neemt af en de veiligheid neemt toe. Een perfecte band als je goedkoper per kilometer wilt gaan rijden.

  Tests zomerbanden

  De Continental EcoContact 5 is als beste getest door de ANWB zomerbandentest en de Consumentenbond in de categorie banden voor kleine middenklassers. Hieronder zie je een aantal testscores die deze band in het verleden wist te behalen.

  Zomerbanden testen:

  ANWB 2014 (Zomerbandentest 175/65 R14) (1e plaats)bc
  ANWB 2012 (Zomerbandentest 165/70 R14) (1e plaats)bc
  ANWB 2015 (Zomerbandentest 205/55 R16) (15e plaats)bc

  Speciale aanpassing

  De Continental EcoContact 5 presteert iets unieks, wat tot voor kort nauwelijks haalbaar was. Hij heeft een speciale aanpassing in het karkas en een speciale rubbersamenstelling. Hierdoor wordt de rolweerstand verlaagd, zonder dat de wegligging nadelig wordt beïnvloed. Zo maakt deze zomerband ook een korte remweg mogelijk. Op een droge weg, maar ook op een natte weg. Verder zijn de kilometerprestaties van deze band bijzonder goed.

  Begin met besparen

  Laat de Continental EcoContact 5 onder jouw auto leggen en je begint meteen met besparen. Elke kilometer wordt goedkoper én jouw auto stoot minder CO2 uit. En dat allemaal met een hoge veiligheidsmarge bij het remmen en rijden op een nat wegdek. Als je wilt besparen op de kosten voor autorijden, dan is de Continental EcoContact 5 jouw keuze!

  Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

  Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past!

  Bestel nu je banden direct online en profiteer van gratis verzending!

  Kan ik je helpen?

  Lees ook deveelgestelde vragen.

  Copyright (C) 2018 - BandenConcurrent.nl