Continental ContiEcoContact CP

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental EcoContact CP scoort onder meer op:

  • Stabiel en comfortabel rijgedrag
  • Prima remprestaties bij elk weer
  • Goede bescherming tegen aquaplaning
  • Laag geluidsniveau
  • Lange levensduur

Continental ContiEcoContact CP

De Continental EcoContact CP is een uitmuntende zomerband voor auto’s uit de middenklasse. De band biedt een combinatie van rijeigenschappen die van elke zomerse rit een plezierrit maken. Zijn innovatieve constructie leidt tot topprestaties op bijna elk wegdek en onder alle omstandigheden. Zo komt veilig, comfortabel en zuinig rijden wel heel makkelijk binnen handbereik!

Alles aan deze hightech band is gericht op jouw rijplezier. Optrekken, remmen, bochten: de Continental EcoContact CP maakt dat je er nauwelijks moeite voor hoeft te doen. En dat terwijl het brandstofverbruik zo gunstig is dat je merkbaar langer met een volle tank doet. Dat kun je met recht ‘eco’ noemen!

Technische hoogstandjes in het profiel

Het speciale asymmetrische profielontwerp zorgt voor onnavolgbare remprestaties op droog en nat wegdek. Daarnaast maakt dit profiel zeer hoge snelheden mogelijk, waarbij je toch stabiel en gecontroleerd kunt blijven rijden. Dankzij speciale groeven is het wegcontact voortdurend sterk en je auto reageert direct op elk stuurcommando. Toch produceert de band maar weinig rolgeluid, wat je rit alleen maar aangenamer maakt.

Lange levensduur

Omdat de EcoContact CP van Continental geleidelijk en gelijkmatig slijt, kun je er lang op blijven rijden. Een merkbare besparing op de langere termijn! Dat is onder meer te danken aan de uitgekiende mix van rubber en silica, die voor het profiel is gebruikt. Ook de remprestaties gaan hierdoor met sprongen vooruit, terwijl de kans op aquaplaning merkbaar afneemt.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie