Continental ContiPremiumContact 2

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental ContiPremiumContact 2E scoort onder meer op:

  • Stabiel en comfortabel rijgedrag
  • Prima remprestaties bij elk weer
  • Nauwkeurige bestuurbaarheid
  • Bescherming tegen aquaplaning
  • Laag geluidsniveau

Continental ContiPremiumContact 2

Voor zomerse ritten is de Continental ContiPremiumContact 2E de perfecte keuze. Deze superieure zomerband presteert even goed op natte als droge wegen, waarbij zijn vele kwaliteiten goed tot hun recht komen. De band is zeer geschikt voor meerdere typen auto’s, van compacte stadsauto’s tot middenklassers en grotere gezinsauto’s.

Zoals je van Continental gewend bent, is ook in deze band veel kennis en ervaring gestoken. Op de weg komt dat er overduidelijk uit. De innovatieve eigenschappen van de Continental ContiPremiumContact 2E staan garant voor optimale veiligheid en aangenaam rijcomfort.

Asymmetrisch profielontwerp met 3D-groeven

De Continental ContiPremiumContact 2E valt op door zijn asymmetrische profielontwerp met speciale 3D-groeven. Deze innovatie leidt tot een beter weggedrag in meerdere opzichten. Om te beginnen ervaar je een grotere rijstabiliteit en een beter wegcontact, op rechte stukken én in bochten. Vervolgens levert de auto voortreffelijke remprestaties op droog en nat wegdek. Ook de waterafvoer is sterk verbeterd, wat de kans op aquaplaning terugdringt. En last but not least: de band produceert opmerkelijk weinig geluid tijdens het rijden op verharde wegen.

Een langer bandenleven

Mede vanwege zijn lage rolweerstand slijt de band gelijkmatig en relatief langzaam. Hij is dus minder snel aan vervanging toe. Bovendien springt hij zuinig om met brandstof. Eigenschappen die je op den duur goed zult merken in je portemonnee.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2018 - BandenConcurrent.nl