Continental ContiSportContact 3

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental ContiSportContact 3 blinkt uit in:

  • Sportiviteit
  • Bochtenstabiliteit
  • Veiligheid
  • Remprestaties
  • Stuurgedrag

Continental ContiSportContact 3

Bestuurders van sportieve auto’s kiezen als zomerband vaak voor de Continental ContiSportContact 3. De band die ook wel wordt verkocht als Continental SportContact 3. Het is een favoriete keuze voor eigenaren van Maserati, Ferrari, Porsche en andere luxe sportauto’s.

Maar ook bestuurders van ‘gewonere’ auto’s als de Audi A4, de Renault Mégane, de Renault Clio, de Peugeot 308 en de Peugeot RCZ kiezen voor voor de ContiSportContact 3 vanwege zijn optimale remprestaties, nauwkeurige stuurrespons en de geweldige wegligging. Ook op hoge snelheden.

De ContiSportContact 3 is alweer een hele tijd op de markt en heeft in die jaren zijn status als sportieve zomerband meer dan bewezen.

Extreme sportiviteit

Je wilt lekker sportief rijden? Een van de belangrijkste eisen die je dan aan je banden stelt, is nauwkeurig stuurgedrag. Wat jij achter het stuur doet, moet zich meteen doorvertalen naar de weg. Ook op hoge snelheid. Daarbij wil je dat jouw auto maximale grip op de weg houdt, onder alle omstandigheden. De profielribben op de ContiSportContact 3 zijn niet symmetrisch en vangen de krachten bij hoge snelheden op.

Zonder compromissen

Het nieuwe ribprofiel levert uitstekende remprestaties en stuurprecisie op droge wegen. Je kunt rekenen op een korte remweg. Ook op nat wegdek presteert de ContiSportContact 3. Hij voert water beter af, waardoor je minder risico loopt op aquaplaning. Het is een compromisloze zomerband waarmee sportieve rijders geen verkeerde keuze kunnen maken.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Continental ContiSportContact 3

18 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie