Continental ContiSportContact 5 banden kopen? Laagsteprijsgarantie | BandenConcurrent

Continental ContiSportContact 5

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental ContiSportContact 5 blinkt uit in:

 • Tractie
 • Bochtenstabiliteit
 • Laag brandstofverbruik
 • Excellente remprestaties
 • Lange levensduur

  Continental ContiSportContact 5

  De Continental ContiSportContact 5 is dezelfde zomerband als de Continental SportContact 5. De band wordt vaak eenvoudigweg de ContiSportContact 5 genoemd.

  Het is een zomerband voor sportieve auto’s en de opvolger van de ContiSportContact 3. De band gooit altijd hoge ogen in de top 100 van bestverkochte banden. Hij heeft dan ook ruimschoots zijn diensten onder vele sportieve auto’s en SUV’s bewezen.

  De misschien wel ideale zomerband is in vergelijking met zijn voorganger nog veel beter geworden. Die verbetering zit ‘m in drie punten. Allereerst heeft de ContiSportContact 5 een kortere remweg bij alle weersomstandigheden. Ten tweede is zijn trekkracht op rechte wegen en in bochten sterk verbeterd. Als laatste is het brandstofverbruik met de ContiSportContact 5 verder verlaagd en gaat hij langer mee.

  Tests zomerbanden

  De Continental SportContact 5 is niet alleen een populaire band onder kopers van autobanden. Het is ook een band die vaak in de prijzen is gevallen en alom wordt geprezen door bandenspecialisten.

  Zomerbanden testen:

  ANWB 2016 (Zomerbandentest 225/45 R17) (1e plaats)bc

  De Continental SportContact 5 is niet alleen een populaire band onder kopers van autobanden. Het is ook een band die vaak in de prijzen is gevallen en alom wordt geprezen door bandenspecialisten.

  Black Chili

  Waaraan dankt de ContiSportContact 5 zijn successen? Aan Black Chili. Dat is een bijzondere rubbermix waarmee banden eerder opwarmen en die zorgt voor een hogere stabiliteit en een lagere rolweerstand. Dat verhoogt uiteindelijk ook de levensduur van de band.

  Plakt aan de weg

  De ContiSportContact 5 kleeft aan de weg. Sportieve rijders zweren bij deze band, waarmee je tijdens hoge snelheden altijd stabiliteit en controle houdt. Deze band is de favoriete keuze van veel bestuurders van sportieve auto’s en SUV’s. De keuze voor de ContiSportContact 5 is dan ook nooit de verkeerde.

  Kan ik je helpen?

  Lees ook deveelgestelde vragen.

  Copyright (C) 2018 - BandenConcurrent.nl