Continental ContiSportContact 5

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental ContiSportContact 5 blinkt uit in:

  • Tractie
  • Bochtenstabiliteit
  • Laag brandstofverbruik
  • Excellente remprestaties
  • Lange levensduur

Continental ContiSportContact 5

De Continental ContiSportContact 5 is dezelfde zomerband als de Continental SportContact 5. De band wordt vaak eenvoudigweg de ContiSportContact 5 genoemd.

Het is een zomerband voor sportieve auto’s en de opvolger van de ContiSportContact 3. De band gooit altijd hoge ogen in de top 100 van bestverkochte banden. Hij heeft dan ook ruimschoots zijn diensten onder vele sportieve auto’s en SUV’s bewezen.

De misschien wel ideale zomerband is in vergelijking met zijn voorganger nog veel beter geworden. Die verbetering zit ‘m in drie punten. Allereerst heeft de Continental ContiSportContact 5 een kortere remweg bij alle weersomstandigheden. Ten tweede is zijn trekkracht op rechte wegen en in bochten sterk verbeterd. Als laatste is het brandstofverbruik met de ContiSportContact 5 verder verlaagd en gaat hij langer mee.

Tests zomerbanden

De Continental SportContact 5 is niet alleen een populaire band onder kopers van autobanden. Het is ook een band die vaak in de prijzen is gevallen en alom wordt geprezen door bandenspecialisten.

Zomerbanden testen:

ANWB 2016 (Zomerbandentest 225/45 R17) (1e plaats)

De Continental SportContact 5 is niet alleen een populaire band onder kopers van autobanden. De Continental ContiSportContact 5 is een band die vaak in de prijzen is gevallen en alom wordt geprezen door bandenspecialisten.

Black Chili

Waaraan dankt de Continental ContiSportContact 5 zijn successen? Aan Black Chili. Dat is een bijzondere rubbermix waarmee banden eerder opwarmen en die zorgt voor een hogere stabiliteit en een lagere rolweerstand. Dat verhoogt uiteindelijk ook de levensduur van de band.

Plakt aan de weg

De ContiSportContact 5 kleeft aan de weg. Sportieve rijders zweren bij deze band, waarmee je tijdens hoge snelheden altijd stabiliteit en controle houdt. Deze band is de favoriete keuze van veel bestuurders van sportieve auto’s en SUV’s. De keuze voor de Continental ContiSportContact 5 is dan ook nooit de verkeerde.

BandenConcurrent: de beste bandendeal van Nederland

De beste bandendeal betekent dat jij niet alleen de laagste prijs krijgt, maar ook nog eens de beste service. Daar doen wij hard ons best voor! Gelukkig is dat onze klanten niet ontgaan en zien we dat veel van onze eerdere klanten opnieuw een bestelling bij ons plaatsen. Mede door deze tevredenheid mag BandenConcurrent zichzelf volgens Thuiswinkel.org de snelstgroeiende webwinkel van Nederland noemen (jaar 2017). Bestel nu je Continental ContiSportContact 5 autobanden hier!

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Continental ContiSportContact 5

17 Inch

18 Inch

19 Inch

20 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie