Continental ContiSportContact 5 SUV

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental ContiSportContact 5 SUV blinkt uit in:

  • Goede grip
  • Korte remweg
  • Laag brandstofverbruik
  • Excellente remprestaties
  • Lange levensduur

Continental ContiSportContact 5 SUV

De Continental ContiSportContact 5 SUV is precies dezelfde sportieve zomerband als de Continental SportContact 5 SUV. Liefhebbers én de fabrikant zelf noemen deze band vaak de ContiSportContact 5 SUV.

Het is een zomerband van hoge kwaliteit voor SUV’s die niet te vaak offroad gaan. De ContiSportContact 5 SUV is een band die formidabele prestaties levert, met buitengewoon goed rijgedrag en controle over je auto tot gevolg.

Met gemak presteert hij op hoge snelheden. Het is de favoriete band van bestuurders van onder andere de Volkswagen Tiguan. De ContiSportContact 5 SUV is misschien wel de ideale band voor sportieve SUV’s die de gebaande paden niet te vaak verlaten.

Snel rijden, snel stilstaan

De ContiSportContact 5 SUV heeft een asymmetrisch profiel. Dat biedt vooral veel voordeel in snel genomen bochten. Precies stuurgedrag en maximale grip op de weg, dat is de ContiSportContact 5 SUV ten voeten uit. Je rijdt snel en je staat ook weer snel stil. Speciale groeven zorgen voor de benodigde tractie op een natte weg. Tegelijkertijd bieden ze bescherming tegen aquaplaning.

Black Chili

Ook de ContiSportContact 5 SUV beschikt over Black Chili. Deze speciale rubbercompound werd oorspronkelijk voor mountainbikes gemaakt. Al snel ontdekte men de goede eigenschappen voor personenauto’s en voor lichte vrachtwagens. Anno nu profiteert jouw sportieve SUV of 4×4 van het meeste rijplezier en de beste veiligheid.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie