Continental ContiSportContact 5 P

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental ContiSportContact 5 P blinkt uit in:

  • Trekkracht
  • Stabiel bochtenwerk
  • Laag brandstofverbruik
  • Excellente remprestaties
  • Lange levensduur

Continental ContiSportContact 5 P

Supersnel, zelfs bij het remmen. Dat zegt fabrikant Continental over de Continental ContiSportContact 5 P. Deze zomerband voor sportauto’s en wagens uit het premium segment met veel vermogen staat ook wel bekend als de Continental SportContact 5 P.

Het is dezelfde band als de ‘gewone’ SportContact 5. De 5 P is beschikbaar in nog bredere maten en richt zich op extra luxe en sportieve auto’s. Inclusief getunede wagens.

De ContiSportContact 5 P bijt zich vast in het asfalt. Jouw snelle auto is dan ook gebaat bij de topprestaties die deze band levert. Je hebt maximale grip, ook in pijlsnelle bochten.

Black Chili Technology

De ContiSportContact 5 P is uitgerust met de Black Chili-compound van Continental. Dat staat garant voor een snel opwarmproces en een hoge stabiliteit. De cap-and-base-technologie zorgt voor een lagere rolweerstand en houdt de remweg ook op natte wegen zo kort mogelijk. De polymeren in het loopvlak worden versterkt met nanopartikels voor een grote flexibiliteit. Het resultaat is dat er meer contactpunten met de weg zijn, waardoor de grip wordt verbeterd en de stabiliteit wordt vergroot.

Geoptimaliseerd

De ContiSportContact 5 P geeft jouw stuuraanwijzingen en rijgedrag heel nauwkeurig door. De band is geoptimaliseerd om aan de strenge eisen die aan zowel voorwielen als achterwielen worden gesteld te voldoen. Je kunt er hard mee rijden en als het moet sta je ook weer heel snel stil.

Deze band heeft de ContiSportContact 5 P vervangen.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie