Continental ContiWinterContact TS 760

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Continental ContiWinterContact TS 760 blinkt uit in:

  • Prettig rijcomfort
  • Extreem goede rijeigenschappen
  • Optimale grip op sneeuw
  • Goed stuurgedrag
  • Uitstekende remprestaties

Continental ContiWinterContact TS 760

De Continental ContiWinterContact TS 760 is een winterband voor compacte en middelgrote personenauto’s. Belangrijke eigenschappen van deze band zijn het prettige rijcomfort en de sublieme rijeigenschappen die je ervaart op winterse wegen.

Maar ook de lage rijgeluiden zijn iets wat snel opvalt als je de Continental ContiWinterContact TS 760 onder je auto hebt liggen. Vergeet ook niet dat de remprestaties van dit type band door autoconstructeurs en weggebruikers als zeer goed worden ervaren.

Dat een winterband goed moet presteren in winterse omstandigheden is evident. Maar ook bij droog weer merk je dat je een comfortabele rijervaring beleeft met deze band. De T-aanduiding bij dit type band geeft bovendien aan dat de band wordt aanbevolen door de meest veeleisende autofabrikanten van de wereld. Je moet dan denken aan merken als Ford, Mercedes, Volkswagen, Renault en Opel.

Hoge score

Het zal geen verrassing zijn dat de veilige en goede rijeigenschappen van de Continental ContiWinterContact TS 760 een topband maken van deze band. En dat op elk soort wegdek, of het nu droog, nat, besneeuwd of bedekt met ijzel is. Deze band weet bij een heleboel autobezitters dan ook erg hoog te scoren.

Speciaal profiel

De Continental ContiWinterContact TS 760 biedt een uitzonderlijke tractie en een heel soepel rijgedrag. De band is voorzien van een speciaal profiel met diepe lamellen en lange noppen. Zo heb je een veilig rijgedrag op wegen die bedekt zijn met sneeuw of ijzel. Bij natte wegen (in geval van bijvoorbeeld zware regen) is de band voortreffelijk bestand tegen aquaplaning. En op droog wegdek valt vooral de geruisloosheid van deze band op. Wat houdt je eigenlijk nog tegen om deze band voor je auto aan te schaffen?

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie