Continental ContiWinterContact TS 780

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Continental ContiWinterContact TS 780 blinkt uit in:

  • Prima sneeuwtractie
  • Uitstekend rijcomfort
  • Goede remkwaliteiten, ook als de weg nat is
  • Zeer stabiel en veilig
  • Goed beschermd tegen aquaplaning

Continental ContiWinterContact TS 780

Zoek je naar een winterband voor je personenauto? De Continental ContiWinterContact TS 780 is speciaal ontworpen om sneeuw, ijs, regen en modder te weerstaan. Zowel het bochtengedrag als de tractie zijn bij deze band uitstekend in orde. Ook als de wegconditie wat minder is of het weer belabberd.

Het maakt niet uit in wat voor situatie je je bevindt. De Continental ContiWinterContact TS780 heeft jouw veiligheid hoog in het vaandel staan. Het is dan ook niet voor niets dat dit de ideale band voor personenauto’s is.

Een groot voordeel van de Continental ContiWinterContact TS780 is dat hij erg lang meegaat. Dat komt omdat er tijdens het rijden een gelijkmatige slijtage plaatsvindt van het bandoppervlak. Daarnaast is de band ook nog eens erg duurzaam en dat merk je uiteindelijk in je portemonnee.

Speciale structuur

Het profiel van de Continental ContiWinterContact TS 780 is uniek en wordt gevormd door een honingraatstructuur. In combinatie met diepe groeven zorgt dit ervoor dat je auto lekker stabiel op de weg ligt. Heb je te maken met extreem winterweer? Ook dan is er voor jou geen vuiltje aan de lucht op het gebied van stabiliteit.

Geen belemmeringen

Met de Continental ContiWinterContact TS 780 is elke auto goed bestuurbaar. Ook als de omstandigheden even wat minder zijn. Een glad wegdek als gevolg van regen, sneeuw, ijzel of modder? Het vormt geen enkel probleem voor dit type band. Veel weggebruikers (die deze band onder hun auto hebben liggen) beoordeelden de Continental ContiWinterContact TS 780 dan ook zeer positief.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie