Continental ContiWinterContact TS 800

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Continental ContiWinterContact TS 800 blinkt uit in:

  • Maximale veiligheid
  • Zeer goede grip
  • Uitstekende waterafvoer
  • Goede remprestaties
  • Hoge testscores

Continental ContiWinterContact TS 800

De Continental ContiWinterContact TS 800 is een op maat gemaakte winterband, speciaal ontwikkeld voor kleinere auto’s. De combinatie van beproefde concepten en geavanceerde nieuwe technieken maken dit de optimale band bij zowel droog als winters weer.

Profiteer van maximale veiligheid onder allerlei omstandigheden met de Continental ContiWinterContact TS 800. De band heeft een zeer goede grip op sneeuw en maakt rijden in bochten een heel stuk makkelijker.

De Continental ContiWinterContact TS 800 heeft zich meer dan eens bewezen en is de perfecte band voor winterse wegen. De band voldoet aan de hoogste standaard van een winterband en overtuigt keer op keer. Zowel met voortreffelijke rijeigenschappen als met een prettig rijcomfort.

Goede grip op sneeuw

De Continental ContiWinterContact TS 800 beschikt over een innovatieve honingraatstructuur. Die laat je een perfecte grip op sneeuw ervaren, evenals een geweldig rijgedrag tijdens het betere bochtenwerk. De structuur verstevigt ook nog eens de profielstijfheid van de band. Het gevolg? Een beter weggedrag op droog wegdek en een optimale veiligheid bij koudere temperaturen.

Uitstekende waterafvoer

Ook als het regent biedt de Continental ContiWinterContact TS 800 je vele voordelen. Het pijlvormige profiel zorgt ervoor dat het water snel en effectief wordt afgevoerd. Deze band is dan ook uitermate geschikt om aquaplaning tegen te gaan. Rijd je op ijs? Dan komt de compacte blokkenstructuur van de band van pas. Zo behoud je optimaal contact met de ondergrond en ervaar je uitstekende remprestaties.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie