Continental ContiWinterContact TS 810

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Continental ContiWinterContact TS 810 scoort onder meer op:

  • Stabiel en comfortabel rijgedrag
  • Kortere remweg op sneeuw
  • Veiligheid op natte en ijzige wegen
  • Uitstekende tractie op elk wegdek
  • Lange levensduur

Continental ContiWinterContact TS 810

De Continental ContiWinterContact TS 810 is speciaal ontwikkeld voor middenklassers en grote auto’s. Deze winterband doet méér dan je van hem mag verwachten. Want hij presteert niet alleen voortreffelijk op natte en besneeuwde wegen, maar ook op een droog wegdek. Daarmee biedt hij je maximale veiligheid en rijcomfort onder alle omstandigheden.

Vooral in de winter is het van belang dat je op een veilige remweg kunt vertrouwen. De remprestaties van de Continental ContiWinterContact TS 810 zijn daar volledig op afgestemd. Het loopvlak van de band is zo gestructureerd dat je maximale tractie bereikt op sneeuw en natte wegen. Daarbij biedt de band volop comfort en een lange levensduur.

Ultieme bandentechniek

Continental heeft veel kennis en research gestoken in de ContiWinterContact TS 810 winterband. En dat merk je pas goed als je erop rijdt! Zo voel je duidelijk meer grip op besneeuwde wegen dankzij het volledig asymmetrische profiel met 20% dikkere lamellen. Ook de innovatieve ‘Sipe Spacers’ (die de groeven met sneeuw vullen) creëren extra grip en tractie op sneeuw. Ze zorgen bovendien voor een kortere remweg op nat wegdek door een verbeterde waterafvoer.

Profiel met ingebouwde veiligheid

Voor de ContiWinterContact TS 810 gebruikt Continental een innovatief polymeer. Hierdoor kunnen goede prestaties op nat wegdek heel goed samengaan met optimale wintereigenschappen. Verder is het profiel voorzien van slimme slijtage-indicatoren, die aangeven wanneer de band zijn optimale wintereigenschappen dreigt te verliezen. Dit is het geval als het profiel tot 4 mm is afgesleten en de indicatoren gelijk liggen met het profiel.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie