Continental ContiTrac

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental ContiTrac blinkt uit in:

  • Presteert het hele jaar door
  • Precieze besturing
  • Rijstabiliteit
  • Laag afrolgeluid
  • Geringe slijtage

Continental ContiTrac

De Continental ContiTrac is ontwikkeld voor gemiddelde tot zware SUV’s en 4×4-wagens. Het is een zomerband, die op z’n best is bij temperaturen boven de 7 graden Celsius. Hij wordt ook wel op bestelwagens gemonteerd.

Lichte offroad-activiteiten zijn voor deze band geen probleem, zolang je ‘m voor het merendeel op de weg gebruikt. Met de speciale groeven in het profiel is jouw SUV of 4×4 goed beschermd tegen aquaplaning.

De Continental ContiTrac geeft je een hoge mate van rijcomfort en biedt prima prestaties, ook op het gebied van remmen. Da’s een veilig gevoel.

Lekker rijden en remmen

De Continental ContiTrac heeft een open schouderprofiel met rijen die zorgen voor een goede grip in licht terrein. Bovendien ziet hij er goed uit. Vier groeven breed en diep, met een tapse hoek die steenopname sterk vermindert. De solide centrale rib zorgt voor uitstekende rijstabiliteit. Hoewel het een zomerband is, is de Continental ContiTrac als veilige all season-band te gebruiken. Het hele jaar door kun je veilig en comfortabel rijden met deze band.

Hoogwaardig

Continental timmert sinds het begin van de jaren 50 van de vorige eeuw aan de weg als specialist in winterbanden. Het merk houdt zich doorlopend bezig met innovatie. De Continental ContiTrac van Continental staat garant voor trekkracht op zowel droge als natte wegen. In combinatie met de uitstekende stuurstabiliteit, de veiligheid, het rijcomfort en de lange levensduur krijg je een band van topkwaliteit voor jouw SUV of 4×4.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Continental ContiTrac

16 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie