Continental CST 17

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental CST 17 blinkt uit in:

  • Compact formaat
  • Veilig thuiskomen
  • Voordelig

Continental CST 17

De Continental CST 17 is een reserveband (zomerband) voor tijdelijk gebruik. CST staat voor ‘Conti Spare Tyre’. Het getal 17 staat voor de diameter in inches van de velg.

Met deze band kun je maximaal 130 kilometer per uur rijden. Het is aan te bevelen om deze tijdelijke band zo snel mogelijk te laten vervangen door een goedgekeurde band voor jouw auto.

De Continental CST 17 is een zomerband voor compacte en middelgrote personenauto’s. De maximale belasting vier deze band bedraagt 900 kilo. De snelheidsindex is M, wat staat voor maximaal 130 km/u.

Veilig thuiskomen

De Continental CST 17 is een kwalitatieve reserveband van het merk Continental. De band is bedoeld voor velgen van 17 inch. Hij is ontworpen om minimale kofferruimte in te nemen. En om maximale prestaties in verhouding tot het formaat te leveren. Het spreekt voor zich dat je deze band alleen tijdelijk moet gebruiken. De Continental CST 17 wordt als standaardreserveband bij een aantal automerken geleverd.

Zomerband

De Continental CST 17 is een zomerband. Dat betekent dat hij het best presteert bij temperaturen boven de 7 graden Celsius. Omdat de Continental CST 17 een reserveband is, kun je er ook in de winter met aangepaste snelheid mee rijden. Laat de band wel zo snel mogelijk bij de garage vervangen voor een goedgekeurde band voor jouw personenauto. Met de Continental CST 17 in jouw kofferbak, kom je altijd veilig thuis wanneer je onverhoopt lek rijdt.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie