Continental EcoContact 6

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental EcoContact 6 scoort onder meer op:

  • Langere levensduur
  • Geoptimaliseerde grip
  • Kortere remweg
  • Veiligheid en comfort
  • Gunstig brandstofverbruik

Continental EcoContact 6

Met de nieuwe Continental EcoContact 6 zomerband heeft Continental een high-tech zomerband geïntroduceerd die aanzienlijke verbeteringen oplevert op het gebied van rolweerstand, aantal kilometers die je kan rijden, stuurprecisie en remafstanden. In vergelijking met zijn voorganger, de Continental EcoContact 5, heb je met de EcoContact 6, een 15 procent lagere rolweerstand, nog nauwkeurigere wegligging en kortere remafstanden op natte en droge wegen; plus kan je met de EcoContact 6, 20 procent meer kilometers afleggen. De Continental EcoContact 6 is speciaal ontworpen voor middenklassers, en hoge-middenklassers.

Prestaties EcoContact 6

De Continental autobanden staan bekend voor de diverse innovaties. Deze innovaties zorgen samen voor de uitstekende rij prestaties en eigenschappen van de Continental EcoContact 6. Zo biedt deze band:

  • Langere levensduur dankzij de Green Chili™ 2.0-rubbermengsel
  • Geoptimaliseerde grip en wegligging op nat wegdek
  • Precieze handling, hoge grip en korte remafstanden op nat wegdek

Verbeteringen van de Continental EcoContact 6

De ingenieurs van Continental bestudeerden elk onderdeel van deze high-tech band. Zo hebben de ingenieurs de silica compound opnieuw ontworpen voor een nog meer evenwichtige verdeling van de chemische componenten, wat dus resulteerde in een nog sterkere binding van de polymeren in de samenstelling. Dit zorgt ervoor, dat de band veel minder rubber verliest tijdens het rijden, wat dus leid tot een aanzienlijke vermindering in de rolweerstand. Dit verlaagt ook het brandstofverbruik.

De Continental EcoContact™ 6 heeft een speciaal op maat ontworpen profiel. Dit zorgt voor uitstekende en ultieme prestaties op droog en nat wegdek en verhoogt de veiligheid bij situaties als rijstrookwissels. Dankzij de, asymmetrische rib- en lamelgeometrie houdt de zomerband steeds contact met het wegdek.

De EcoContact 6 samengevat

Zoek jij dus een band voor alle zomerse omstandigheden, die zuinig is, een lange levensduur heeft, en goed presteert op nat wegdek en droog wegdek; dan is de Continental EcoContact 6 de juiste band voor jou. En als je ervan houd om zuinig en economisch te rijden, dan is deze band zeker een aanrader.

Weet jij niet waar je bandenmaat kan vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staan deze Continental banden ook nog eens bijzonder mooi op aluminium velgen of stalen velgen.

Bestel nu je Continental banden online en wij versturen ze gratis, goedkope banden dus!


Deze band heeft de Continental ContiEcoContact 5 vervangen.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Continental EcoContact 6

19 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie