Continental ContiPremiumContact 2 SSR

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental PremiumContact 2 SSR scoort onder meer op:

  • Stabiel en nauwkeurig rijgedrag
  • Prima remprestaties bij elk weer
  • Uitstekende grip op elk wegdek
  • Bescherming tegen aquaplaning
  • Laag geluidsniveau

Continental ContiPremiumContact 2 SSR

De Continental PremiumContact 2 SSR is een zeer veilige zomerband voor de betere middenklasse en luxueuze voertuigen. De band heeft een stoere uitstraling en werd ontworpen om in alle opzichten uit te blinken. Daarbij waren maximale remprestaties op elk wegdek en ongeëvenaarde veiligheid de uitgangspunten voor de Duitse ingenieurs. Een ambitie die deze premiumband volledig weet waar te maken! Geen wonder dat vooraanstaande automerken als Audi, BMW en VW de band graag onder hun topmodellen monteren.

Door zijn innovatieve constructie zet de Continental PremiumContact 2 SSR nieuwe normen voor zomerbanden. Hij garandeert je volop veiligheid, groot rijcomfort en een perfecte wegligging onder alle gangbare omstandigheden.

Opzienbarend profielontwerp

Het asymmetrische profielontwerp met de kenmerkende 3D-groeven springt direct in het oog. Veel van de uitzonderlijke prestaties van de band zijn hieraan te danken. Op droog en nat wegdek rem je als nooit tevoren. Het water wordt effectief afgevoerd, zodat je minder last hebt van aquaplaning.
De stuurprecisie is verbluffend en het geluidsniveau is aangenaam laag. Om maar een paar van de vele voordelen te noemen.

Altijd mobiel met SSR

Met de Continental PremiumContact 2 SSR weet je zeker dat je mobiel blijft, zelfs met een lekke band. Dankzij het revolutionaire SSR-systeem (Self Supporting Runflat) kun je er namelijk gewoon mee doorrijden. Het lek wordt (tijdelijk) op ingenieuze wijze gedicht, zodat je rustig je bestemming of een garage kunt bereiken. Gevaarlijke situaties langs de kant van de weg behoren hiermee voorgoed tot het verleden. Vergeleken met een normale band ga je er zelfs extra op vooruit, want je hebt geen reserveband meer nodig. Dat bespaart je heel wat ruimte, gewicht en brandstof. Op de Continental PremiumContact 2 SSR kun je maximaal 80 km doorrijden met een snelheid tot 80 km/u.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2018 - BandenConcurrent.nl