Continental PremiumContact 2E

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental PremiumContact 2E scoort onder meer op:

  • Stabiel en comfortabel rijgedrag
  • Prima remprestaties bij elk weer
  • Uitstekende grip op elk wegdek
  • Bescherming tegen aquaplaning
  • Laag geluidsniveau

Continental PremiumContact 2E

De Continental PremiumContact 2E is een ideale zomerband voor middenklassers en grotere auto’s. De hoge kwaliteit van deze band is een garantie voor vele kilometers veilig en comfortabel rijplezier. Door zijn innovatieve constructie levert hij uitzonderlijke prestaties op vrijwel elk wegdek en onder alle omstandigheden.

Continental heeft veel werk gemaakt van deze band en daar profiteer je optimaal van tijdens het rijden. Alle gangbare verkeershandelingen kun je met de Continental PremiumContact 2E moeiteloos verrichten: van optrekken en remmen tot dynamisch bochtenwerk. Doordat de band vanwege zijn zeer stevige structuur nauwelijks kan vervormen, kun je zelfs makkelijker met de auto manoeuvreren.

Opzienbarend profielontwerp

Het asymmetrische profielontwerp met de kenmerkende 3D-groeven is baanbrekend te noemen. Enerzijds zorgt dit ontwerp voor onnavolgbare remprestaties op droog en nat wegdek. Anderzijds wordt het water snel en adequaat afgevoerd, wat een goede bescherming biedt tegen aquaplaning.
Ook het extra rijcomfort is opmerkelijk, van een aangenaam laag geluidsniveau tot een ongekende stuurprecisie.

Duurzaam en spaarzaam

Ook aan het milieu is gedacht. Slijten doet de band maar heel langzaam en gelijkmatig, waardoor hij lang meegaat en bovendien uw portemonnee spaart. Dat is onder meer te danken aan de unieke 3D-technologie. En over zuinigheid gesproken: het brandstofverbruik is zo gunstig dat je merkbaar minder vaak zult hoeven tanken.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2018 - BandenConcurrent.nl