Continental PremiumContact 5 SUV

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental PremiumContact 5 SUV scoort onder meer op:

  • Stabiel en comfortabel rijgedrag
  • Prima remprestaties bij elk weer
  • Uitstekende grip op elk wegdek
  • Lage rolweerstand
  • Goed omgaan met aquaplaning

Continental PremiumContact 5 SUV

De Continental PremiumContact 5 SUV past naadloos onder SUV’s, stationwagons en grotere gezinsauto’s. Deze zeer gewilde zomerband staat bol van de innovaties, die het rijden onder alle omstandigheden veilig en comfortabel maken. Daarmee staat de band gegarandeerd zijn mannetje, zowel tijdens lange asfaltritten met hoge snelheden als in het lichtere offroadwerk.

In deze allround zomerband vind je de nieuwste technologische ontwikkelingen terug. En dat merk je aan zijn sublieme rijgedrag. Om te beginnen is zijn grip op de weg formidabel, zeker ook in lastige bochten. Dankzij een opnieuw verbeterd profiel reageert hij alert op al je stuurbewegingen en ook op zijn remweg is niets aan te merken. Daarnaast heeft de band een lange levensduur, een gunstig brandstofverbruik en dus een hoog rendement.

Multifunctioneel profiel

De Continental PremiumContact 5 SUV herken je direct aan zijn asymmetrische profielontwerp met speciale 3D-groeven. Dit geeft niet alleen verbeterde remprestaties op droge en natte wegen, maar voert het water bij flinke regenval ook zeer efficiënt af. Aquaplaning krijgt hierdoor bijna geen kans meer. Verder kunnen de profielblokken nauwelijks meer vervormen dankzij de vlakke rand van de 3D-groeven. Met als gevolg een stabieler en gelijkmatiger wegcontact.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2018 - BandenConcurrent.nl