Continental SportContact 2 SSR

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Continental SportContact 2 SSR scoort onder meer op:

  • Ongekende stuurprecisie
  • Prima remprestaties bij elk weer
  • Uitstekende grip op elk wegdek
  • Bescherming tegen aquaplaning
  • Laag geluidsniveau

Continental SportContact 2 SSR

De Continental SportContact 2 SSR is een zeer veilige zomerband voor krachtige, sportieve auto’s. De band biedt veel veiligheid en rijcomfort onder alle weersomstandigheden. Groot pluspunt is daarbij dat de band niet alleen garant staat voor optimale rijprestaties, maar ook voor maximale mobiliteit. Want door de SSR-technologie kun je na een lekke band rustig met aangepaste snelheid doorrijden!

Met de Continental SportContact 2 SSR kies je voor een absolute premiumband die je nooit in de steek zal laten. Dit is vooral te danken aan zijn slimme, innovatieve constructie. Remmen doet hij als de beste, zowel op natte als droge wegen. Maar ook zijn wegligging en stuurrespons zijn van grote klasse.

Profiel van een winnaar

Het (stijve) profielontwerp van de Continental SportContact 2 SSR is asymmetrisch en voorzien van innovatieve 3D-groeven. Ten opzichte van zijn voorganger rem je hierdoor aanzienlijk beter op droog en nat wegdek. Ook het wegcontact is verder verbeterd, evenals de effectieve waterafvoer; met aquaplaning zul je dus niet zo snel meer te maken krijgen. Andere voordelen van het unieke profiel zijn een ongekende stuurprecisie en een aangenaam laag geluidsniveau.

Blijvend mobiel met SSR

Met de Continental SportContact 2 SSR kan een lekke band je niet meer deren. Het revolutionaire SSR-systeem (Self Supporting Runflat) zorgt er namelijk voor dat je gewoon kunt doorrijden. Je haalt met een snelheid tot 80 km/u een afstand van maximaal 80 km. Genoeg om je bestemming of een garage te bereiken. Dus nooit meer gevaarlijke toestanden langs de kant van de weg. Sterker nog: je bespaart ook nog eens heel wat ruimte, gewicht en brandstof. Want je reserveband kunt je voortaan wel thuislaten.


Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2018 - BandenConcurrent.nl