Continental SportContact 3

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental SportContact 3 scoort onder meer op:

  • Sportief en stabiel rijgedrag
  • Maximale wendbaarheid
  • Grote stuurprecisie
  • Korte remweg op elk wegdek
  • Veiligheid bij hoge snelheden

Continental SportContact 3

De Continental SportContact 3 is een prima band exclusief ontwikkeld voor sportauto’s en sportieve auto’s uit het hogere segment. Sportieve rijders zullen dankzij deze high performance zomerband het uiterste uit hun auto kunnen halen, zonder de veiligheid uit het oog te verliezen.

Of het nu gaat om remprestaties, rijcomfort of duurzaamheid: de Continental SportContact 3 laat op elk vlak het achterste van zijn tong zien. Dat kun je wel aan de ingenieurs van Continental overlaten! Omdat deze sportband vaak in extreme condities moet presteren, is alles op alles gezet om de lat hoog te leggen. Zo zijn het remgedrag en de stuurprecisie op natte wegen en droog wegdek geoptimaliseerd, waardoor je zelfs op hoge snelheden de controle over je auto houdt.

100% stuurprecisie en wegcontact

De Continental SportContact 3 biedt extra stabiliteit en flexibiliteit dankzij een nieuw asymmetrisch profiel met innovatieve 3D-groeven. Deze high performance band ‘kleeft’ hierdoor aan de weg en je stuurt je auto met grote precisie over het asfalt of door snelle bochten. Zelfs als je plotseling van richting verandert of ineens op een ander wegdek terechtkomt. Verder houdt de band zich uitstekend bij dreigende aquaplaning. Het water wordt snel afgevoerd door groeven over de hele omtrek van de band, waardoor je auto beter bestuurbaar blijft. Daarnaast staat de band ook nog eens mooi op stalen velgen.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment.

Bestel nu je banden online en profiteer van gratis verzending!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Continental SportContact 3

18 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie