Continental SportContact 3 SSR

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental SportContact 3 SSR scoort onder meer op:

  • Sportief en stabiel rijgedrag
  • Goede grip en grote stuurprecisie
  • Korte remweg op elk wegdek
  • Doorrijden na lekke band

Continental SportContact 3 SSR

De Continental SportContact 3 SSR is een premium zomerband voor sportauto’s en sportieve auto’s uit het topsegment. Sportieve rijders zullen zich op deze band extra veilig voelen als ze met hoge snelheden over het asfalt en door krappe bochten snellen. Daarbij is lekrijden geen spelbreker meer, dankzij de ingebouwde SSR runflat-technologie.

De ingenieurs van Continental hebben de lat hoog gelegd. Op alle fronten overtreft de Continental SportContact 3 SSR de verwachtingen. Van remprestaties en rijcomfort tot bestuurbaarheid en duurzaamheid: deze sportband laat zien waarom zoveel sportauto’s juist voor Continental hebben gekozen.

100% controle in elke situatie

De Continental SportContact 3 SSR dankt zijn stabiliteit en flexibiliteit aan een uniek asymmetrisch profiel met speciale 3D-groeven. Het wegcontact en de stuurprecisie zijn hierdoor fantastisch. Zelfs bij plotselinge veranderingen van richting of van wegdek. Het innovatieve profiel beschermt je ook beter dan ooit tegen aquaplaning, doordat groeven over de hele bandomtrek zorgen voor een extra snelle waterafvoer.

Thuiskomen na een lekke band

Lekrijden is nooit leuk, maar met de Continental SportContact 3 SSR hoef je er in elk geval nooit meer voor te stoppen! Na het ontstaan van een lek treedt het runflat-systeem in werking en zorgt voor een (tijdelijke) afdichting. Met een snelheid tot 80 km/u kun je nog maximaal 80 km doorrijden. Jouw winst: geen tijdverlies meer en ook geen gevaarlijke situaties langs de kant van de weg. Verder heb je geen reserveband meer nodig, dus je wint ruimte en je verbruikt minder brandstof.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie