Continental SportContact 5 SUV

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental SportContact 5 SUV blinkt uit in:

  • Goede grip
  • Korte remweg
  • Laag brandstofverbruik
  • Excellente remprestaties
  • Lange levensduur

Continental SportContact 5 SUV

De Continental SportContact 5 SUV is een zomerband voor sportieve bestuurders van SUV’s die vooral op de verharde weg blijven. Deze SUV-band kan hoge snelheden met gemak aan en blijft altijd goed presteren. Het is de favoriete band van bestuurders van onder andere de Volkswagen Tiguan.

Deze band – ook wel de Continental SportContact 5 SUV genoemd – biedt ruim voldoende trekkracht. Kom je dus een keer in licht terrein, dan biedt de band ook daar goede prestaties.

De Continental SportContact 5 SUV is gewoon een goede en sportieve band voor SUV’s die voornamelijk op de weg blijven.

Sportieve allrounder

De Continental SportContact 5 SUV heeft een asymmetrisch profiel. Hiermee heb je veel voordeel in snelle bochten. De banden bieden precies stuurgedrag en maximale grip op de weg. Niet alleen kun je met hoge snelheden rijden, je staat ook weer snel stil. Speciale groeven zorgen voor extra trekkracht op natte wegen. Daarbij ben je beschermd tegen de gevaren van aquaplaning.

Black Chili

Ook de Continental SportContact 5 SUV beschikt over Black Chili. De speciale rubbermix die fabrikant Continental heeft ontwikkeld. Deze rubbercompound is oorspronkelijk voor mountainbikes ontwikkeld, maar bewees al snel zijn diensten voor personenauto’s en zelfs voor lichte vrachtwagens. Met de Continental SportContact 5 SUV profiteer je in jouw SUV of 4×4 van maximaal rijplezier en optimale veiligheid.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie