Continental SportContact 5 P

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental SportContact 5 P blinkt uit in:

  • Tractie en stabiliteit
  • Bochtenwerk
  • Laag brandstofverbruik
  • Excellente remprestaties
  • Lange levensduur

Continental SportContact 5 P

Extreem snel, zelfs wanneer je remt. Zo prijst de fabrikant de Continental SportContact 5 P aan. Deze zomerband voor sportauto’s en wagens met veel vermogen wordt ook wel de ContiSportContact 5 P genoemd.

De Continental SportContact 5 P is in feite dezelfde band als de ‘gewone’ SportContact 5. Het verschil is dat de 5 P zich richt op premium personenauto’s en dat er bredere maten beschikbaar zijn.

Sportieve auto’s varen wel bij de topprestaties die deze band levert. Reken op maximale grip, ook tijdens supersnelle bochten. Veiligheid staat voorop, zelfs bij getunede auto’s.

Black Chili Technology

Ooit weleens gehoorde de speciale Black Chili-technologie die Continental heeft ontwikkeld? Dit is een speciaal rubbercompound dat zorgt voor snelle opwarming van de band en een hoge stabiliteit. De rolweerstand is daarentegen juist weer laag, met een korte remweg op zowel een droog als een nat wegdek tot gevolg.

Sportieve handling

De Continental SportContact 5 P geeft jou alle controle over jouw auto. Precies stuurgedrag en sportief rijgedrag, dat is wat je van de ContiSportContact 5 P mag verwachten. De combinatie van robuuste centraal ribben en het asymmetrische ribprofiel in de band zorgen voor een optimale stijfheid en minder beweging in het loopvlak. De stuurkrachten vertalen zich rechtstreeks naar het wegdek en dat voel je.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie