Continental SportContact 6

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental SportContact 6 blinkt uit in:

  • Excellente grip
  • Korte remweg
  • Perfect rijgedrag
  • Buitengewone remprestaties
  • Presteert op hoge snelheden

Continental SportContact 6

En daar is 6, de nieuwe SportContact! De Continental SportContact 6 is de opvolger van de – hoe kan het ook anders – SportContact 5. Een supersportieve nieuwe band voor ‘high performance’ auto’s. Deze band is zijn directe concurrenten zoals de Michelin Pilot Sport ruimschoots voor.

Continental heeft een naam hoog te houden. De verwachtingen voor deze opvolger in de succesvolle SportContact-serie waren dan ook hooggespannen. Maar met de Continental SportContact 6 maakt Continental ze meer dan waar.

Het rijgedrag, de stuurprecisie en de prestaties op hoge snelheden zijn naar een nóg hoger niveau getild. De prestaties zijn met 14% gestegen. Echt een band voor als het voor jouw sportwagen niet snel goed genoeg is. Deze band voelt zich in z’n element onder de BMW M5, de Mercedes AMG, de Porsche 911 en de Audi R8. In het gamma zit ook een geschikte band voor de Tesla Model S.

Tot 350 k/u

Gaat het jou niet snel hard genoeg? Deze band is de sportiefste SportContact ooit. Hij biedt uitmuntende stabiliteit tot snelheden van 350 km/u. Heel geschikt dus voor mensen met een zware rechtervoet.

Black Chili is back

Ook in de nieuwe Continental SportContact 6 is het ‘Black Chili’-mengsel toegepast. Het is nog verder ontwikkeld en garandeert optimale grip in alle richtingen. Remmen, snelle bochten en acceleraties op een nat wegdek en droge wegen. Niks vormt een uitdaging voor deze band, die zich automatisch aan het wegdek aanpast. Een tijdelijke verbinding tussen het compound en het wegoppervlak zorgt voor een betere grip, wat de omstandigheden ook zijn.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar vind ik mijn bandenmaat? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past!

Bestel nu je banden direct online en profiteer van gratis verzending!

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Continental SportContact 6

19 Inch

20 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie