Continental Vanco 2

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental Vanco 2 blinkt uit in:

  • Belastbaarheid
  • Veelzijdigheid
  • Levensduur
  • Remprestaties
  • Stuurgedrag

Continental Vanco 2

Sterk, veilig en duurzaam. Dat is de Continental Vanco 2, een band voor bestelwagens en passagiersbusjes. Eén op de drie bestelwagens in Europa is uitgerust met banden van Continental. En dat is niet voor niks.

De Continental Vanco 2 biedt het rijgedrag zoals dat bij een personenauto. De banden gaan 20% langer mee, dus hebben deze banden een lange levensduur. Ook biedt deze zomerband uitstekende prestaties op natte wegdekken en beschermt hij goed tegen aquaplaning.

De Continental Vanco 2 is een veelzijdige band voor veeleisende bestuurders. Hij presteert zowel op de weg als op de bouwplaats en laat zich niet uit het veld slaan door een slechter wegdek. Een veilige keuze voor onder jouw bestelauto. Ook bestuurders van een klassieke Mercedes 230 kiezen vaak voor deze band.

Een klasse apart

Als je goederen of personen vervoert, stelt dat hoge eisen aan zowel het voertuig als aan de banden. De banden moeten zware belasting met gemak aankunnen. Als het even kan moet de rit lekker comfortabel zijn, maar moeten de banden ook steeds blijven presteren. Ook de grip op nat wegdek moet uiteraard perfect zijn. Ten opzichte van zijn – ook al sterke – voorganger is de Continental Vanco 2 aanzienlijk verbeterd. De Continental Vanco 2 staat voor de hoogste maatstaven op het gebied van prestaties en efficiëntie.

De keuze van experts

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past!

Bestel nu je banden direct online uit ons grootste online aanbod en profiteer van gratis verzending!

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie