Continental Vanco 8

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental Vanco 2 blinkt uit in:

  • Belastbaarheid
  • Levensduur
  • Veelzijdigheid
  • Remprestaties
  • Stuurgedrag

Continental Vanco 8

De Continental Vanco 8 is een high performance zomerband voor bestelwagens. De autoband is gebouwd om ongelooflijke duurzaamheid en uitstekende tractie aan te bieden op droog en nat wegdek. De Continental Vanco 8 is speciaal ontwikkeld voor commerciële bestelwagens en vrachtwagens.

De Vanco 8 biedt verbeterde prestaties op nat wegdek dankzij een innovatief loopvlak ontwerp dat snel water afvoert en weerstand biedt tegen aquaplaning.

Prestaties Continental Vanco 8

De Continental zomer-, winter en all seasons banden staan bekend voor de diverse innovaties. Deze innovaties zorgen samen voor de uitstekende rij prestaties en eigenschappen van de Continental Vanco 8. Zo biedt deze band:

  • Hoge kilometerstand
  • Verbeterde weerstand tegen aquaplaning
  • Verhoogde weerstand tegen externe schade
  • Laag rolgeluid en hoger rijcomfort

Het profiel van de Continental Vanco 8

Het belangrijkste kenmerk van de Vanco 8 is de opname van een speciaal ontwikkelde rubbersamenstelling, waarmee geweldige prestaties op droog en nat wegdek geleverd kunnen worden, zonder dat dit ten koste gaat van de duurzaamheid op lange termijn.

Een geoptimaliseerde loopvlak blok-ontwerp zorgt ervoor dat de band minder geluid produceert wanneer deze op de stoep rolt voor een comfortabelere rijervaring.

Ook beschermt een ingebouwde bevestigings rib de band en het wiel tegen onopzettelijke schade, zodat er zorgen loos gereden kan worden.

De Continental Vanco 8 samengevat

Zoek jij dus een high performance band voor alle zomerse omstandigheden, die een lange levensduur heeft, een laag rolgeluid heeft, en goed presteert op zowel droge als natte wegen; dan is de Continental Vanco 8 de juiste band voor jou. En niet te vergeten als je een zomerband zoekt voor je bestelwagen, dan is deze band zeker een aanrader.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt? Twijfel dan niet langer, bestel je banden online gemakkelijk en snel bij Bandenconcurrent!

Ben je op zoek naar nieuwe en goedkope zomer-, winter- of all seasons banden, en je vraagt je af, waar vind ik mijn bandenmaat? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staan deze Continental banden ook nog eens bijzonder mooi op aluminium velgen of stalen velgen.

Bestel nu je Continental banden online en wij versturen ze gratis, goedkope banden dus!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie