Continental Vanco Camper

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental Vanco Camper blinkt uit in:

  • Goed stuurgedrag
  • Laag afrolgeluid
  • Wegligging
  • Lange levensduur
  • Hoge draaglast

Continental Vanco Camper

De Continental Vanco Camper is een perfecte zomerband voor – de naam zegt het al – camper voertuigen. Maar ook kleine vrachtauto’s maken graag gebruik van deze uitstekende band van Continental.

De Continental Vanco Camper is de speciale camperuitvoering van de ‘gewone’ Vanco. De condities zijn voor deze band optimaal bij temperaturen boven de 7 graden Celsius. Hij is speciaal ontwikkeld om zorgeloos met je camper te kunnen rijden. Je kunt rekenen op prettige rijeigenschappen en extra stabiliteit.

De Continental Vanco Camper is de favoriete band voor onder anderen bestuurders van de Fiat Ducato en de Citroën Jumper.

Hoge eisen

De De Continental Vanco Camper van Continental voldoet aan de hoge eisen van zowel camperfabrikanten als camperbezitters. De band is ontwikkeld met een speciaal rubbercompound dat zorgt voor betere grip op nat wegdek. De binnenzijde van de band en de flanken zijn extra verstevigd, waardoor hij een uitstekende zijdelingse steun heeft. Meer dan genoeg om de vaak zwaar beladen campers met gemak te kunnen dragen. Het Duitse vakblad Promobil beoordeelde de Continental Vanco Camper met ‘heel goed’.

Sterk karkas

De Continental Vanco Camper heeft een sterk karkas. Dat vertaalt zich in een bijzonder stabiel rijgedrag, ook met zwaar beladen campers. De speciale samenstelling van het loopvlak zorgt voor optimale grip op de weg. De kans op een lekke band is minimaal. Een prettig idee als je met je camper op pad gaat! Met de Continental Vanco Camper onder jouw camperbus rijd je ontspannen naar jouw volgende bestemming.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast is deze band geschikt voor zowel stalen velgen als aluminium velgen.

Bestel je je banden online dan versturen wij dankzij onze gratis verzending je banden gratis!

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie