Continental Vanco Eco

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental Vanco Eco blinkt uit in:

  • Lage rolweerstand
  • Duurzaamheid
  • Minder brandstofverbruik
  • Rijgedrag
  • Korte remweg

Continental Vanco Eco

De Continental Vanco Eco is een efficiënte en veilige zomerband voor lichte bedrijfswagen en bestelwagens. Deze band vind je onder andere onder de Mercedes Sprinter, de Ford Transit en de Volkswagen T5.

Deze band heeft veel voordelen. Naast uitstekende rijeigenschappen, draag je met deze band onder jouw bedrijfsauto bij een een beter milieu. Hij is geoptimaliseerd voor een lagere rolweerstand en daarmee een lager brandstofverbruik.

Dat scheelt zo’n 4% in verbruik ten opzichte van andere banden. De Continental Vanco Eco heeft ook een lange levensduur, een uitstekende grip en een korte remweg.

Brandstofbesparend

De Continental Vanco Eco van Continental heeft een verbeterde rubbermix waardoor de rolweerstand van het loopvlak 30% vermindert. De lagere profieldiepte beperkt de vervorming van de band bij het rijden. ook bij zware belasting van de bedrijfsauto, passagiersbus of bestelauto. Dit levert je zo’n 4% brandstofbesparing op, die zich doorvertaalt in heel wat euro’s als je veel kilometers rijdt.

Vele voordelen

De Continental Vanco Eco is een keuze die goed is voor je portemonnee én voor het milieu. Wat dat betreft een no-brainer, dus. Je bespaart op brandstof en CO2-uitstoot, maar je kiest ook voor een heel goede band. Hij biedt een precies stuurgedrag, een verhoogde veiligheid bij zware belasting, een betere weerstand tegen aquaplaning, goede remprestaties en uitstekende grip in bochten. Naast vele economische en duurzame voordelen, is deze band dus ook een goede keuze wat betreft veiligheid.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie