Continental Vanco FourSeason 2

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Vanco FourSeason 2 scoort onder meer op:

  • Hoge stuurprecisie
  • Laag brandstofverbruik in elk seizoen
  • Perfecte grip 
  • Lange levensduur

Continental Vanco FourSeason 2

Ook dit jaar heeft Continental zich opnieuw bewezen met de Continental Vanco FourSeason 2. Deze All season banden presteren zoals de naam het al zegt in elk seizoen van het jaar. Continental banden staan bekend om hun kwalitatief sterke autobanden en komen regelmatig ook uit als testwinnaars bij verschillende onafhankelijke bladen en instituten.De populaire continental vanco zijn voor veel mensen een slimme keuze  In vergelijking met de Continental Vanco Four Season, presteert de Continental Vanco Four Sesaon aanzienlijk beter qua grip, comfort en veiligheid. Deze vierseizoenenband is geschikt voor bestelwagens en transporters die veel kilometers moeten maken het hele jaar door. Ook is deze populaire continental autoband in verschillende beschikbare maten te verkrijgen.

Rijeigenchappen Continental Vanco FourSeason 2

De  Continental Vanco FourSeason 2 heeft meerdere goede rijeigenschappen wat mede komt doordat Continental veel tijd en geld steekt in innovatie. Ook mag worden gezegd dat de Vanco FourSeason 2 een stuk beter presteert dan de CrossClimate Plus van Michelin.  Wat zijn de rijeigenschappen van deze continental band?

  • Hoge stuurprecizie
  • Laag rolgeluid
  • Laag brandstofverbruik
  • Perfecte grip
  • Lange levensduur

Technische details

De Vanco FourSeason 2 van Continental heeft wat betreft technische details aardig wat verbeterd het hele jaar door. Een goed voorbeeld hiervan is de rubbercompound die optimale weerstand bied tegen slijtage. Ook zorgt deze rubbercompound voor een lange levensduur waardoor je heel het jaar door kosten bespaard. Daarnaast heeft de Vanco Four Season 2 ook een nieuwe computerondersteund ontwerp en een stijf loopvakpatroon. Dit zorgt voor uitstekende prestaties op droge wegdekken. Bovendien presteert de vanco fourseason 2 ook nog eens maximale grip in winsterse omstandigheden. Dit komt door het slimme ontwerp van Continental wat bestaat uit een vernieuwd bandenprofiel. Dit zorgt ervoor dat water en smeltend sneeuw soepel en geleidelijk wordt afgevoerd. Op deze manier heb je dus in de winter betrouwbare grip en remprestaties. Ook zorgt het vernieuwde bandenprofiel van de continental band voor een lange levensduur. Daarnaast beschikt de band net als een winterband, bijvoorbeeld de ContiWinterContact TS,  over een M+S codering. Dit houdt in dat de band geschikt is voor Mud and Snow, ofterwijl modder en sneeuw.

All-season banden of winterbanden?

De keuze om voor all season banden of winterbanden te gaan is afhankelijk van meerdere dingen. Ten eerste kun je je natuurlijk voorstellen dat 4 seizoenen banden niet beter presteren in de winter dan een winterband in de winter. Je kunt hiermee een vergelijking maken met een triathlon loper. De triathlon loper presteert ruim voldoende op de drie onderdelen: fietsen, rennen en zwemmen. Echter zal de triathlonloper nooit beter presteren dan een fietser aangezien de fietser gespecialiseerd is in 1 specifiek onderdeel. Hetzelfde geld voor all season banden en winterbanden. De Continental Vanco4Season heeft zowel een symetrisch loopvlak profiel als een asysmetrisch loopvlakprofiel. Dit houdt in dat het de ene helft van de band is ontworpen voor zomerse omstandigheden en de andere helft van de autoband is geschikt voor winterse omstandigheden. Deze twee punten gecombineerd zorgt voor een ideale all weather band. Daarnaast is het echter wel zo wanneer het sneeuwt het toch wel aan te raden is om winterbanden aan te schaffen omdat dit een stuk veiliger is. Al deze redenen zorgen ervoor dat de populaire continental Vanco FourSeason 2 erg goed verkocht worden.

De continental banden zijn beschikbaar in verschillende maten, maar de meest voorkomende maten van deze band is 225/75/R16. Daarnaast is de maat ook verkrijgbaar als extra load. De prijs per stuk verschilt bovendien per banden maat. De beschikbare maten van de Vanco Four Season 2 zijn tussen de 14 inch en 17 inch. De bandenmaat vinden is heel eenvoudig doordat je deze simpelweg kunt aflezen op de band zelf. Doordat Continental een grote opslag capaciteit heeft kunnen zij het hele jaar door banden leveren die verkrijgbaar zijn in diverse beschikbare maten.

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar vind ik mijn bandenmaat? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee als je hulp nodig hebt om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past!

Bestel nu je Continental Vanco FourSeason 2 banden online en profiteer van gratis verzending! Je kunt er ook voor kiezen om de banden bij een van onze montagepartners te laten monteren, deze zal ook de banden balanceren.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie