Continental Vanco Winter 2

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Continental Vanco Winter 2 blinkt uit in:

  • Kortere remweg
  • Afrolgeluid
  • Tractie op sneeuw
  • Bescherming tegen aquaplaning
  • Veiligheid

Continental Vanco Winter 2

De Continental Vanco Winter 2 is een robuuste winterband voor bestelauto’s. Deze band biedt veel veiligheid voor bestelbusjes en passagiersbusjes in de wintermaanden. Hij wordt ook regelmatig geschroefd onder campers die met winterse omstandigheden te maken krijgen.

Met de Continental Vanco Winter 2 heb je altijd een uitstekende grip, een optimaal wegcontact en een korte remweg op natte en besneeuwde wegen. Zelfs als er ijs ligt, doet deze band zijn werk goed.

Veilig en comfortabel rijden tijdens winterse omstandigheden, dat is de Continental Vanco Winter 2 ten voeten uit.

Als beste uit de test

Zowel op droog als nat wegdek komt de Continental Vanco Winter 2 goed uit winterbandentests. Ook het rolgeluid en de bescherming tegen aquaplaning verdienen een speciale vermelding bij deze band. Vakblad Promobil schreef: ‘De Continental Vanco Winter 2 is een echte pro op sneeuw en ijs, zonder negatieve invloed op de grip op een droge weg.’

Betrouwbaar en veilig

Voor jouw bestelauto of passagiersbus kun je dus weinig winterbanden kopen die betrouwbaarder en veiliger zijn dan deze Continental Vanco Winter 2. Logisch ook wel, want fabrikant Continental is al ruim 60 jaar een echte specialist in winterbanden. Deze band maakt rijden met vracht of passagiers ook in de winter veilig. Zelfs onder grote druk blijft de band continu presteren. De Continental Vanco Winter 2 is in veel soorten en maten beschikbaar. De kans is groot dat we ook het geschikte exemplaar voor jouw bus in huis hebben.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie