Continental VancoIceContact

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Continental VancoIceContact blinkt uit in:

  • Goede prestaties op nat wegdek
  • Ideaal rijcomfort
  • Perfect bij winterse omstandigheden
  • Superieure tractie
  • Lange levensduur
  • Uitstekende remprestaties

Continental VancoIceContact

Met de Continental VancoIceContact kies je voor een uitstekende winterband, die zelfs de moeilijkste winterse omstandigheden probleemloos aankan. Dankzij de speciale rubbermix en het aangepaste profiel ligt je auto steviger op de weg als het nat of glad is. Het resultaat is een betere controle over je auto en comfortabeler rijplezier. Daarmee is deze winterband ook voor jou een verstandige keuze.

Waarom winterbanden?

Winterbanden zijn niet alleen nodig bij sneeuw of ijzel. Zodra de temperatuur onder de 7 graden Celsius komt, zijn winterbanden al aan te raden. Het is daarom verstandig om van oktober tot april op winterbanden te rijden. In sommige landen, zoals Duitsland, zijn winterbanden zelfs verplicht in een bepaalde periode.

Perfect voor personenauto’s en bestelauto’s

De Continental VancoIceContact is bij uitstek geschikt voor personenauto’s in vrijwel elke klasse en bestelauto’s. Van compacte stadsauto tot betselauto: de rijeigenschappen van deze band garanderen je vele plezierige kilometers. Daarbij reageert de band voortdurend op de wisselende rijomstandigheden en het wegdek. Remmen, optrekken, sturen: de Continental VancoIceContact maakt het je altijd makkelijk. Zo kun je met deze band even goed uit de voeten tijdens korte stadsritten als lange snelwegtrajecten.

Ga voor de beste bandendeal van Nederland

Chat direct met onze klantenservice (op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur) of bel/mail ons (zie contactgegevens onderaan de pagina). Je krijgt altijd snel een antwoord. En vergeet niet: voor 12 uur besteld = morgen bezorgd.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Continental VancoIceContact

16 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie