Continental VanContact 4Season

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Continental VanContact 4Season blinkt uit in:

  • Goede prestaties op nat wegdek
  • Lange levensduur
  • Uitstekende remprestaties
  • Ideaal rijcomfort
  • Superieure tractie
  • Perfect bij winterse omstandigheden

Continental VanContact 4Season

De Continental VanContact 4Season is een 4-seizoenenband en daarmee een goed alternatief voor aparte zomer- en winterbanden onder jouw bestel- of personenbus.

De Continental VanContact 4Season biedt het hele jaar door goede grip en een uitstekend rijcomfort. De band levert goede prestaties en trekkracht op zowel droge als natte wegen. Ook tijdens winterse omstandigheden met lichte sneeuw kun je van deze band op aan.

De Continental VanContact 4Season is de favoriete band voor onder anderen bestuurders van de Renault Master.

Geen compromissen

Ondanks dat de Continental VanContact 4Season een ‘all season’-band is, is het geen band van compromissen. Verre van dat. De band biedt optimale veiligheid tijdens alle seizoenen. De band gaat lang mee en blijft zijn hele levensduur presteren. Je hebt met deze band een goede bescherming tegen aquaplaning en in het algemeen een goede wegligging. Ook het geluidsniveau is laag door de verbeterde rubbersamenstelling.

Kwaliteitsband

Met de Continental VanContact 4Season kun je vele kilometers veilig rijden. De slijtage is minimaal, dankzij de verbeterde rubbermix. Ook bespaar je op brandstof. De band is een uitstekende oplossing voor als je geen aparte zomer- en winterbanden onder je bestelwagen of personenbus wilt, maar wel van maximale veiligheid wilt profiteren. Deze band presteert onder alle weersomstandigheden en geeft steeds een vertrouwd gevoel. Het is een ideale band voor bestuurders van bestelauto’s en personenbusjes die lang achter het stuur zitten.

Waarom all season banden?

All season banden zijn praktisch. Want je hoeft niet te wisselen tussen zomerbanden en winterbanden. Ze slijten iets sneller dan winterbanden, maar zijn weer wat zuiniger in gebruik dan winterbanden. Dat heft elkaar dus aardig op. All season banden zijn ideaal voor auto’s met een laag jaarkilometrage en goede wintereigenschappen, zoals vierwiel- of voorwielaandrijving. Hebben all season banden naast de M+S markering (modder en sneeuw) ook het sneeuwvloksymbool? Dan worden ze wettelijk gezien als winterbanden.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Continental VanContact 4Season

14 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie