Continental WinterContact TS 790

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Continental ContiWinterContact TS 790 scoort onder meer op:

  • Stabiel en comfortabel rijgedrag
  • Voortreffelijke remprestaties
  • Prima grip op ijzige en natte wegen
  • Goede bescherming tegen aquaplaning
  • Uitgebalanceerde wegligging

Continental WinterContact TS 790

De Continental WinterContact TS 790 is een zeer gewilde winterband voor pittige personenauto’s uit de compacte en middenklasse. Met zijn uitstekende rijprestaties en comfortabele rijeigenschappen presteert hij in elke situatie optimaal. De winter kan dus nog zo streng zijn, deze premium band is er helemaal op voorbereid.

Om zo’n hoogwaardige winterband te kunnen maken, is er ten opzichte van voorgaande modellen het nodige vernieuwd en verbeterd. Al die innovaties samen resulteren in een band die uitblinkt in remprestaties, soepel stuurgedrag en een onvoorstelbare wegligging. Mede dankzij een formidabele grip en tractie op winters wegdek, biedt de Continental ContiWinterContact TS 790 je dan ook maximale veiligheid en rijcomfort.

Technologie in dienst van comfort en veiligheid

Het profiel van de Continental WinterContact TS 790 is op tal van punten verbeterd. Zo zorgen de
nieuwe profielblokken aan de binnenkant van de band voor ongekende remprestaties en een geweldige grip op sneeuw en ijs. Dankzij de toegepaste CLS-technologie (met kruiselings verbonden lamellen) is de tractie op elk winters wegdek optimaal. Daarbij zorgen onder meer speciale noppen en een unieke silica rubbermix voor een subliem wegcontact, zelfs bij hoge snelheden en in bochten. Toch kun je blijven genieten van fluisterstille kilometers, want deze band maakt opmerkelijk weinig contactgeluid.

Weerstand tegen aquaplaning

Aquaplaning is vaak een ‘spoiler’ voor je rijplezier – en het regent nogal eens in ons land! Voor de Continental WinterContact TS 790 is het geen enkel punt. Dankzij het asymmetrische profiel met een uitgekiend patroon van lengtegroeven en dwarskanalen kan het water snel weg.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie