Continental WinterContact TS810

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Continental WinterContact TS810 blinkt uit in:

  • Goede prestaties op nat wegdek
  • Superieure tractie, uitstekende remprestaties
  • Lange levensduur
  • Ideaal rijcomfort
  • Perfect bij winterse omstandigheden

Continental WinterContact TS810

De Continental WinterContact TS810 is een comfortabele winterband, speciaal ontwikkeld voor middenklassers en grotere auto’s. Met deze band ervaar je geweldige rijeigenschappen in winterse omstandigheden. De prestaties op het gebied van remmen zijn ook goed: zowel op een droge als natte ondergrond.

Vergeet ook het comfort en de lange levensduur van de Continental WinterContact TS810 niet. Je beleeft jarenlang rijplezier met dit type band, waarmee je altijd veilig de weg op kunt. Bovendien is hij verkrijgbaar in diverse snelheidsindexen.

Trotseer met gemak de grillige en koude weersomstandigheden met de Continental WinterContact TS810. Zeker weten dat je met deze band een uitstekende keuze maakt. Je bent onderweg op alles goed voorbereid en ervaart keer op keer een groot remvermogen en een uitstekende grip.

Maximale tractie

Het loopvlak van de Continental WinterContact TS810 is voorzien van een speciale structuur. Hiermee heb je een maximale tractie op sneeuw en op natte wegen. Het profiel van de band heeft verder ook wijde groeven. Deze blijven open staan als ze contact maken met de ondergrond. Handig, want het biedt je extra grip bij winterse omstandigheden omdat de groeven met sneeuw worden gevuld.

Betrouwbaar

Als je kiest voor een band van het merk Continental, dan weet je zeker dat je goed zit op het gebied van veiligheid en rijcomfort. Het merk timmert al vanaf het begin van de jaren vijftig van de vorige eeuw aan de weg en houdt zich continu bezig met innovatie. Aarzel dus niet langer en kies voor de Continental WinterContact TS810. Een degelijke winterband voor meerdere omstandigheden.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie