Continental WinterContact TS830P

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Continental WinterContact TS830P SSR (Run-Flat) scoort onder meer op:

  • Kortere remweg op sneeuw
  • Veiligheid op natte en ijzige wegen
  • Stabiliteit in de bocht
  • Extra veiligheid bij aquaplaning
  • Lange levensduur

Continental WinterContact TS830P

De Continental WinterContact TS830P SSR (Run-Flat) is een dubbel veilige winterband voor stoere personenwagens en SUV’s. Dubbel veilig, omdat hij in winterse omstandigheden voortreffelijk presteert en bovendien is voorzien van ‘runflat’-technologie. Dit betekent dat je er, met een aangepaste snelheid, nog een flink eind mee kunt doorrijden na een lekke band.

Deze hoogwaardige winterband laat je nooit in de steek, ongeacht het wegdek en de weerssituatie. Sneeuw, regen, hagel: je houdt altijd comfortabel en veilig grip op de weg. Zowel op rechte stukken als in bochten. Ook op droge wegen presteert de Continental WinterContact TS830P SSR (Run-Flat) uitzonderlijk goed. Het resultaat is een geweldige stuurrespons en perfect remgedrag in alle denkbare winterse omstandigheden. Daarnaast beschermt het speciale profiel van de band je extra tegen de risico’s van aquaplaning.

Doorrijden na een lekke band

Met de Continental WinterContact TS830P SSR (Run-Flat) weet je zeker dat je thuiskomt, ook als je eens lek zou rijden. Want een band wisselen is dan niet meer nodig! Deze band is namelijk zo ontworpen, dat je er ondanks een dalende bandenspanning veilig op kunt doorrijden. Zodra het runflat-systeem een lek ontdekt, treedt het in werking en voorkomt het verder drukverlies door het lek automatisch (tijdelijk) te dichten. Dat betekent ook voor jezelf minder spanning, omdat je je auto niet meer op een gevaarlijke plek langs de weg hoeft stil te zetten. Bovendien win je ruimte, want je hebt geen reserveband meer nodig. Op de Continental WinterContact TS830P SSR (Run-Flat) kun je maximaal 80 km doorrijden met een snelheid tot 80 km/u.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie