Continental WinterContact TS 850

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Continental WinterContact TS850 blinkt uit in:

  • Zeer stabiel, ook in bochten
  • Kortere remweg
  • Presteert optimaal op sneeuw en ijs
  • Goede bescherming bij gevaar voor aquaplaning
  • Maximale veiligheid

Continental WinterContact TS 850

De Continental WinterContact TS850 is een zeer goede winterband en de verbeterde versie van de TS830. Het is Continental gelukt om de belangrijkste eigenschappen van die band nog verder door te ontwikkelen en te finetunen in de TS850. Dit zorgt voor optimale prestaties in winterse omstandigheden. Daarnaast is de band ook beschikbaar in maten met meer draagvermogen (extra load).

De remprestaties van de Continental WinterContact TS850 zijn aanzienlijk verbeterd. Dat heeft te maken met de aanbrenging van meerdere blokranden en profielgroeven. Rijd je door een scherpe bocht in de bergen of wil je met hoge snelheid van rijbaan wisselen? Het gaat allemaal moeiteloos met deze band, ook als je op een ijzig, besneeuwd is of nat wegdek rijdt.

De randen op de Continental WinterContact TS850 hebben de grip op de weg nog verder vergroot en je zult tijdens het rijden ook meer stabiliteit ervaren. Moet je over een nat wegdek, dan ervaar je met deze band ook geen problemen. Dat heeft alles te maken met de lamellenranden, die het water snel afvoeren. Erg handig als het ijs en de sneeuw van de winterse omstandigheden weer smelt.

Tests winterbanden

Voor de Continental WinterContact TS850 zijn al meerdere winterbandentests uitgevoerd en daar kwam de band keer op keer zeer goed uit de verf. Met name bij de ANWB winterbandentest waren de prestaties van de Continental WinterContact TS850 uitstekend.

Winterbanden testen (ANWB winterbandentest):

ANWB 2014 (Winterbanden test 175/65 R14) (1e plaats)

Speciaal ontworpen

De Continental WinterContact TS850 is speciaal ontworpen voor compacte en middenklasse auto’s. Je ervaart tijdens het rijden maximale veiligheid en kunt met gemak alle weersomstandigheden aan (winterse omstandigheden, droog wegdek en nat wegdek). Daarnaast is de remweg verkort en heb je de best mogelijk grip. Dat laatste heeft vooral te maken met de speciaal ontworpen profielblokken. De grip op nat wegdek biedt weerstand tegen aquaplaning.

Nauwkeurige besturing

Hoe zwaar het winterweer ook heeft toegeslagen, de Continental WinterContact TS850 zorgt ervoor dat je je auto zeer nauwkeurig kunt besturen. Je houdt altijd heel goed contact met de weg, zodat je je auto gemakkelijk onder controle houdt.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staat deze band ook nog eens bijzonder mooi op stalen velgen.

Bestel nu je banden online en wij versturen je banden gratis!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie