Continental WinterContact TS850P banden kopen? Laagsteprijsgarantie | BandenConcurrent

Continental WinterContact TS850P

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Continental WinterContact TS850P blinkt uit in:

 • Goed remgedrag bij droge en natte wegdekken
 • Goede grip bij een met sneeuw bedekt wegdek
 • Kortere remweg
 • Nauwkeurig stuurgedrag
 • Maximale veiligheid

  Continental WinterContact TS850P

  Speciaal voor de sportieve bestuurder ontwikkelde Continental de Continental WinterContact TS850P. Het is een sportieve winterband die ook veel aandacht aan de veiligheid besteedt. Ervaar tijdens elke autorit de uitstekende grip, zonder dat je in hoeft te leveren op comfort.

  De Continental WinterContact TS850P is de perfecte band voor middenklassers, luxe auto’s en SUV’s. De band scoort heel hoog op onder andere het remgedrag op natte en droge wegen, de grip op de weg bij een wegdek dat besneeuwd is en de goede handling op droge wegen.

  Continental is al jarenlang een topspeler in de markt als het aankomt op kwaliteit en duurzaamheid. Met de Continental WinterContact TS850P heeft het bedrijf een winterband ontwikkeld die dankzij het asymmetrische profiel zorgt voor een goede grip op nagenoeg elk wegdek.

  Sterk verbeterd

  De Continental WinterContact TS850P is de opvolger van de TS830P en is in heel wat opzichten verbeterd. Zo beschikt de band over hogere hoeken en minder ruimte tussen de lamellen. Zogeheten macroblokken zorgen voor een beter contact met de weg. Alle veranderingen hebben ervoor gezorgd dat deze band vijf procent meer grip op een besneeuwd wegdek heeft dan zijn voorganger.

  Kortere remweg

  Ook de remweg van de Continental WinterContact TS850P is verkort ten opzichte van de TS830P. Bij het design heeft men een zomerband als uitgangspunt genomen en daar een aantal belangrijke aspecten van meegenomen. Die aspecten kwamen deze winterband zeer ten goede, met name op het vlak van veiligheid. En aangezien het profiel van de band over een zekere stijfheid beschikt, ervaar je extra ondersteuning bij snel bochtenwerk. Het resultaat voor jou? Een veel nauwkeuriger stuurgedrag.

  Kan ik je helpen?

  Lees ook deveelgestelde vragen.

  Copyright (C) 2018 - BandenConcurrent.nl