Continental WinterContact TS 850 P

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Continental WinterContact TS850P blinkt uit in:

  • Goed remgedrag bij droge en natte wegdekken
  • Goede grip bij een met sneeuw bedekt wegdek
  • Kortere remweg
  • Nauwkeurig stuurgedrag
  • Maximale veiligheid

Continental WinterContact TS 850 P

Speciaal voor de sportieve bestuurder ontwikkelde Continental de Continental WinterContact TS 850 P. Het is een sportieve winterband die ook veel aandacht aan de veiligheid besteedt. Ervaar tijdens elke autorit de uitstekende grip, zonder dat je in hoeft te leveren op comfort.

De Continental WinterContact TS 850 P is de perfecte band voor middenklassers, luxe auto’s en SUV’s. De band scoort heel hoog op onder andere het remgedrag op natte en droge wegen, de grip op de weg bij een wegdek dat besneeuwd is en de goede handling op droge wegen.

Continental is al jarenlang een topspeler in de markt als het aankomt op kwaliteit en duurzaamheid. Met de Continental WinterContact TS 850 P heeft het bedrijf een winterband ontwikkeld die dankzij het asymmetrische profiel zorgt voor een goede grip op nagenoeg elk wegdek.

Sterk verbeterd

De Continental WinterContact TS 850 P is de opvolger van de TS 830 P en is in heel wat opzichten verbeterd. Zo beschikt de band over hogere hoeken en minder ruimte tussen de lamellen. Zogeheten macroblokken zorgen voor een beter contact met de weg. Alle veranderingen hebben ervoor gezorgd dat deze band vijf procent meer grip op een besneeuwd wegdek heeft dan zijn voorganger.

Kortere remweg

Ook de remweg van de Continental WinterContact TS  850 P is verkort ten opzichte van de TS 830 P. Bij het design heeft men een zomerband als uitgangspunt genomen en daar een aantal belangrijke aspecten van meegenomen. Die aspecten kwamen deze winterband zeer ten goede, met name op het vlak van veiligheid. En aangezien het profiel van de band over een zekere stijfheid beschikt, ervaar je extra ondersteuning bij snel bochtenwerk. Het resultaat voor jou? Een veel nauwkeuriger stuurgedrag.

BandenConcurrent.nl ontvang je de beste deal van Nederland

De beste bandendeal betekent dat je niet alleen de laagste prijs krijgt, maar ook nog eens de beste service. Daar doen wij hard ons best voor! Gelukkig is dat onze klanten niet ontgaan en zien we dat veel van onze eerdere klanten opnieuw een bestelling bij ons plaatsen. Mede door deze tevredenheid mag BandenConcurrent zichzelf de snelstgroeiende webwinkel van Nederland noemen (jaar 2017).

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Continental WinterContact TS 850 P

17 Inch

18 Inch

19 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie