Continental WinterContact TS 860 S

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Continental WinterContact TS 860 S blinkt uit in:

  • Goed remgedrag bij droge en natte wegdekken
  • Nauwkeurig stuurgedrag
  • Kortere remweg
  • Maximale veiligheid
  • Goede grip bij een met sneeuw bedekt wegdek

Continental WinterContact TS 860 S

De Continental WinterContact TS 860 S is een ultra high performance winterband, die de opvolger is van de populaire Continental WinterContact TS 850 P. De Continental WinterContact TS 860 S is de perfecte band voor middenklassers, sedans, luxe auto’s en SUV’s.

De WinterContact TS 860 S biedt uitstekende prestaties en buitengewoon rijplezier onder de meest extreme winterse omstandigheden. De WinterContact TS 860 S is speciaal ontworpen voor de sportieve rijder; en levert hij dus uitstekende remprestaties en grip op droog en nat wegdek, zelfs op hoge snelheden.

Prestaties Continental WinterContact TS 860 S

De Continental winterbanden staan bekend voor de diverse innovaties. Deze innovaties zorgen samen voor de uitstekende rij prestaties en eigenschappen van de Continental WinterContact TS 860 S. Zo biedt deze band:

  • Uitmuntende prestaties op besneeuwd wegdek voor buitengewoon rijplezier
  • De beste remprestaties op droog, besneeuwd en nat wegdek voor maximale veiligheid
  • Superieure handling voor de hoogste stuurprecisie
  • Lage rolweerstand voor minder brandstofverbruik

Technische details Continental WinterContact TS 860 S

De WinterContact TS 860 S levert uitstekende prestaties in de sneeuw. Dit komt door de speciale constructie en het ontwerp van tractie groeven en sneeuw remg roeven die perfect in de sneeuw kunnen bijten, wat dus leidt tot uitstekende sneeuw tractie en rijcomfort.

Ook is de WinterContact TS 860 S heel zuinig vanwege de combinatie van innovatieve materiaalverbindingen en constructive. Hierdoor vermindert hij efficiënt de rolweerstand voor meer brandstofbesparing, zonder de veiligheid van de passagier in gevaar te brengen.

Continental WinterContact TS 860 S samengevat

Zoek jij dus een band voor alle winterse omstandigheden, die veilig is, een lange levensduur heeft, en goed presteert op nat-, droog-, en sneeuw wegdek; dan is de Continental WinterContact TS 860 S de perfecte keuze. Als je dus een winterband zoekt voor de winter sport, dan is deze band zeker een aanrader. Door de uitstekende prestaties van deze winterband, is hij een directe concurrent van de Michelin Alpin 6

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer, bekijk de beschikbare maten van je gewenste band in ons assortiment.

Ben je op zoek naar nieuwe en goedkope banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staan deze Continental banden ook nog eens bijzonder mooi op aluminium velgen of stalen velgen.

Bestel nu je Continental banden online en wij versturen ze gratis, dus kan je zorgen loos op de winter sport!


Deze band heeft de Continental WinterContact TS 850 P vervangen.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Continental WinterContact TS 860 S

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie