De goedkoopste Debica band van Nederland. Gegarandeerd.

Vind je jouw Debica band ergens toch goedkoper? Dan betalen wij het verschil terug.

Je vindt Debica banden in onze webshop in alle maten en uitvoeringen. Zoek direct naar de juiste maat Debica banden voor je auto.

Zoek Debica banden in je maat

  • Wanneer winterbanden?
  • Wanneer all season banden?

Debica banden highlights

  • Debica banden zijn er al vanaf € 20,99 per band
  • Debica banden zijn leverbaar in de maten 13, 15, 16 en 17 inch
  • Voor 12 uur besteld, morgen bezorgd

Neem contact op voor meer info of hulp bij het kiezen

Bel ons of chat direct met onze klantenservice (op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur) of mail naar bas@bandenconcurrent.nl - je krijgt altijd snel een antwoord.

Bepaal snel de maat voor je Debica band

  • 195 = Breedte
  • 55 = Hoogte
  • R 16 = Diameter
  • 87 = Draagvermogen
  • V = Maximumsnelheid

Alle autobanden van Debica

Hieronder ziet u alle beschikbare banden van de Debica. Klik op een model om de juiste maat te vinden en voor meer informatie over prijzen en testresultaten.

Debica banden, algemene beoordeling

Goede tot zeer goede prestaties op droog wegdek

autobanden testautobanden testautobanden test

Prestaties op nat wegdek

autobanden testautobanden testautobanden test

Prestaties op sneeuw en ijs

autobanden testautobanden test

Geluid

autobanden testautobanden testautobanden test

Verbruik (rolweerstand)

autobanden testautobanden testautobanden testautobanden test

Slijtage

autobanden testautobanden testautobanden testautobanden test

Snelheidsproef

autobanden testautobanden testautobanden test

Testbeoordeling:

Het merk Debica staat voor vele technische doorbraken, innovaties, nieuwe uitvindingen, primeurs en baanbrekende verbeteringen. Debica banden zorgen voor de beste prestaties van uw auto op de weg. Door Debica autobanden onder de auto te plaatsen combineert u efficiëntie en veiligheid ongeacht de rijstijl en het gebruik van uw auto. Debica staat voor één van de beste technologie op het gebied van autobanden.

Bandenproducent DEBICA

Debica autobanden worden geproduceerd door de Goodyear Tire and Rubber Company. Dit bedrijf is vandaag de dag één van de grootste bandenfabrikanten ter wereld, vertegenwoordigt op maar liefst zes continenten. De Goodyear Tire and Rubber Company weerspiegelt nog altijd het innovatieve karakter van de oprichter. Naast banden van het merk Goodyear maakt de Company ook banden onder de bekende merknamen Dunlop, Kelly, Fulda, Lee, Sava en Debica. Ze zijn pionier op het gebied van de innovatieve veiligheidstechnologie RunOnFlat, waarmee de automobilist zijn reis kan voortzetten ondanks een lekke band.

Historie

De Goodyear Tire and Rubber Company begon in 1898 toen Frank Seiberling zijn eerste fabriek kocht. De grondstoffen, rubber en katoen, moesten over de halve wereld vervoerd worden naar een stadje dat alleen bereikbaar was per spoor. Frank Seiberling noemde de kleine stad naar de moedige pionier Charles Goodyear, de ontdekker van het vulcaniseren. Seiberling koos toen ook het opvallende logo van de gevleugelde voet dat nog steeds een symbolische verbinding vormt met het verleden van het bedrijf. Sinds de allereerste fietsband in 1898 is Goodyear geleidelijk uitgegroeid tot 's werelds grootste bandenfabrikant. Goodyear werd 's werelds grootste rubberconcern in 1926. De legendarische eerste jaren zetten de toon die in alle facetten van het bedrijf en de relaties met de klanten nog steeds gevoeld wordt. Nu staat het bedrijf bekend om zijn talloze technische doorbraken, innovaties, nieuwe uitvindingen, primeurs en baanbrekende verbeteringen. Daarmee weerspiegelt het nog altijd het brutale, innovatieve karakter van de oprichter Seiberling.

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2017 - BandenConcurrent.nl