Dunlop Econodrive

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Dunlop Econodrive scoort onder meer op:

  • Maximaal rijcomfort
  • Uiterst stabiele wegligging
  • Goede grip op natte en droge wegen
  • Zeer gunstig brandstofverbruik
  • Extra lange levensduur

Dunlop Econodrive

De Dunlop Econodrive is een milieuvriendelijke zomerband voor bestelwagens, bedrijfauto’s en lichte vrachtauto’s. De band koppelt uitstekende rijprestaties en rijeigenschappen aan buitengewone duurzaamheid en lage kilometerkosten. Als je een band zoekt waarmee je veilig, comfortabel en zuinig kunt rijden, is dit een van de allerbeste keuzes.

Wie dagelijks voor zijn werk op de weg zit, wil kunnen vertrouwen op een band die optimaal presteert onder alle omstandigheden en toch heel betaalbaar blijft. Met de Dunlop Econodrive wordt aan al die eisen voldaan. De band is zodanig ontworpen, dat hij zeer stabiel op de weg ligt en een voortreffelijk rem-en stuurgedrag vertoont. Dat maakt elk rit bijzonder aangenaam – op rechte én bochtige trajecten, op droge én natte wegen. Zelfs bij overvloedige regenval laat deze band zien waartoe hij in staat is.

Doordachte profieleigenschappen

Voor de Dunlop Econodrive werd een nieuw en grensverleggend profiel ontwikkeld met diverse indrukwekkende eigenschappen. Zo is de grip op elk wegdek uitzonderlijk en de remweg altijd kort. Tijdens het rijden ervaar je een uiterst stabiele wegligging en een nauwkeurige reactie op al je stuurbewegingen. Daarmee voel je voortdurend de zekerheid dat je de auto volledig onder controle hebt. Ook in situaties waarbij aquaplaning op de loer ligt, want het slimme groevenpatroon in het loopvlak zorgt voor een efficiënte afvoer van overtollig water.

Een milieubewuste keuze

De Dunlop Econodrive staat bekend als een band die het milieu ontziet. Daartoe hebben de ingenieurs van Dunlop een unieke rubbermix samengesteld met extra silica. Zo wordt de rolweerstand verlaagd en dat heeft een aantal prettige voordelen. Eén daarvan is het extra rijcomfort, onder meer door het beperkte contactgeluid met de weg. Maar nog prettiger is de aanzienlijke vermindering van de slijtage, het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot. Tastbare resultaten waar iedereen beter van wordt, jij en het milieu! Verder heeft de band aan de zijkant nog een speciale bescherming tegen beschadiging door stoepranden. En ook dát zorgt weer voor een langere levensduur.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Dunlop Econodrive

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie