Dunlop Grandtrek ST20

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Dunlop Grandtrek ST20 scoort onder meer op:

  • Prima wegligging op elk wegdek
  • Maximale veiligheid
  • Sterke remprestaties in nat weer
  • Goede bochtenstabiliteit
  • Bescherming tegen aquaplaning

Dunlop Grandtrek ST20

De Dunlop Grandtrek ST20 is een sportieve all season band, waar je vier seizoenen lang volledig op kunt vertrouwen. Hij werd ontwikkeld voor 4×4 personenauto’s en SUV’s. Bij de ontwikkeling van de band stonden veiligheid en rijcomfort centraal, wat tot uitdrukking komt in tal van uitstekende rijeigenschappen en rijprestaties. Niet alleen op droge en natte wegen, maar zelfs in de modder en lichte sneeuw.

Of je nu rijdt op de snelweg of een keertje ruiger terrein opzoekt: de Dunlop Grandtrek ST20 biedt maximaal rijplezier op alle ondergronden en onder alle omstandigheden. Alle componenten van rijplezier zijn namelijk in deze band verenigd: uitstekende grip en tractie op elk terrein, sublieme stuurprecisie op rechte stukken en in bochten, zeer betrouwbare remprestaties en een stabiele wegligging. Daarbij is de band bijzonder stil heeft hij een opvallend lange levensduur.

Profiel van rijplezier

Het profiel van de Dunlop Grandtrek ST20 heeft een uitgekiend groeven- en blokkenpatroon. Daarbij lopen drie lengtegroeven rondom de band. Samen met de open 2-in-1 schouderblokken zorgt dit voor goede tractie op licht besneeuwde of modderige wegen, voortreffelijke grip bij droog weer en een adequate waterafvoer. Dus nagenoeg geen last meer van aquaplaning! Doordat de band snel en nauwkeurig reageert op al je stuurcommando’s, houd je je auto beter onder controle. En het genieten gaat maar door, want ook het niveau van het bandengeluid is aangenaam laag.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Dunlop Grandtrek ST20

17 Inch

18 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie