Dunlop Grandtrek ST30

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Dunlop Grandtrek ST30 blinkt uit in:

  • Onroad en offroad
  • Goede grip
  • Rijgedrag
  • Stabiliteit in bochten
  • Levensduur

Dunlop Grandtrek ST30

De Dunlop Grandtrek ST30 is een sportieve zomerband voor SUV’s, 4×4-voertuigen en pick-ups. Hij levert zowel onroad als offroad uitmuntende rijeigenschappen.

Daarnaast is de band geoptimaliseerd om weinig geluid te maken. Dat betekent dat je lekker rustig kunt rijden en kunt profiteren van de hoge slijtvastheid en de goede wegligging.

Het rubber van de Dunlop Grandtrek ST30 is verrijkt met silica, waarmee je wint aan levensduur en je tegelijkertijd de remweg verkort. Een high performance-band waarmee je veel kilometers onder zware omstandigheden kunt rijden.

Goed profiel

Deze Dunlop Grandtrek ST30 is opgebouwd uit met silica verrijkt rubber en beschikt over een asymmetrisch profiel met doorontwikkelde lamellen. In gewone taal betekent dat dat je een goede grip en remweg hebt op zowel droge als natte wegen. Met de open schouderbanden en de geavanceerde verticale groeven in het profiel kun je rekenen op een snelle en effectieve afvoer van water en modder. Deze 4×4-banden staan daarnaast bekend om hun nauwkeurige stuurgedrag en hun stabiliteit in snel genomen bochten.

Comfortabele SUV-band

Met een lage rolweerstand kun je rekenen op weinig geluid en een laag brandstofverbruik. Ondanks de goede offroad-prestaties, kun je er ook prima mee uit de voeten op asfalt, zelfs op hoge snelheden. Al met al is de Dunlop Grandtrek ST30 een band waar je stabiel en comfortabel mee rijdt, onder alle weg- en weersomstandigheden in de zomerperiode. Een goede match voor jouw pickup, SUV of 4×4!

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Dunlop Grandtrek ST30

18 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie